Search

Bernadette je brend kojeg vole svi obožavatelji retro stila

Bernadette je brend kojeg vole svi obožavatelji retro stila

Dobrodošli u svijet vintage komada

Tekst: F.Š.


Image: Buro Srbija

Bernadette je novi belgijski brend sa sjedištem u Antwerpenu, a osnovale su ga majka i kći. Njihov zaštitni znak su svilene ženstvene haljine često ukrašene motivima cvijeća koje su se već ušuljale u ormare svih influencerica. Iako postoje manje od godinu dana, njihove haljine preplavile su razne webshopove poput Mode Operandi ili Net-A-Portera. Haljine su inspirirane siluetom luksuznih spavaćica, a obojene su živopisnim printovima koje svoje uporište pronalaze u prirodi. Bernadette De Geyter, po kojoj je brend i dobio ime, radila je kao buyer za Ralph Lauren, dok je njezina kći Charlotte diplomirala na Akademiji za lijepe umjetnosti u Antwerpenu.

Bernadette je brend kojeg vole svi obožavatelji retro stila (фото 1)

"Oduvijek nas je nadahnjivala priroda. Volimo jednostavnost u odjeći, te lako nosive komade koje možete tek tako nabacati na sebe i izgledati sjajno", rekla je Charlotte.

Bernadette je brend kojeg vole svi obožavatelji retro stila (фото 2)

Obje su strastvene kolekcionarke vintage odjeće, pa su svoju ljubav prema jedinstvenim, retro komadima odlučile i unovčiti, a sudeći po dosadašnjem odjeku, u tome su i uspjele. Tkanine s kojima najčešće rade su saten i talijanska svila, dok su im cvjetići najčešći modni uzorak. U svojoj ponudi mahom nude lepršave, duge haljine, kao i midi suknje, te topove dugih rukava, a vole i kimono s različitim, razigranim uzorcima. Njihove jednostavne, lepršave haljine idealne su za vruće ljetne dane, a u njima ćete izgledati lijepo i chic, baš poput prave Francuskinje.

Bernadette je brend kojeg vole svi obožavatelji retro stila (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više