Search

Bezbrižne čarape najbolji su odabir ove jeseni

Bezbrižne čarape najbolji su odabir ove jeseni

Tekst: BURO.


Kad ujutro vodite brigu o svom izgledu, najmanje što želite je gubiti vrijeme na traženje istog para čarapa ili na razmišljanje koje čarape spojiti s odijelom, a koje s casual trapericama. Dolaskom hladnih jesenskih dana te brige postaju još veće jer su sada čarape neophodni modni detalj svakom našem outfitu. Da ne duljimo - napokon smo pronašli čarape koje odlično pristaju na baš sve što imate u ormaru i ne čudi nas da su već osvojile influencer scenu od Andree Trgovčević i Kristijana Iličića, Kukusa, Slađane Ostić, Zare Hrvatin do Fabijana Pavla Medvešeka. Da stvar bude još jednostavnija - unisex su, što znači da ih možete bezbrižno ukrasti i svojoj boljoj polovici.

Bezbrižne čarape najbolji su odabir ove jeseni (фото 1)

STANITE NA KRAJ BRIGAMA OKO ČARAPA

Kad vam čarapu pojede mašina, odnese vjetar s balkona ili kroz nju nestašno proviri palac, nemate brige jer Bezbrižne čarape dolaze u tri različita paketa od tri iste čarape kako biste uvijek imali jednu rezervnu pri nozi. Ovu neparnu kolekciju čarapa potpisuje Wiener koji želi smanjiti broj malih briga - korak po korak. 

Bezbrižne čarape najbolji su odabir ove jeseni (фото 2)

Neparne čarape lako je upariti i s trenirkom i s poslovnim odijelom, a dobro će vam doći i tijekom izležavanja na kauču ili dok obavljate poslovni call od doma u papučama.

Bezbrižne čarape najbolji su odabir ove jeseni (фото 3)

BEZBRIŽNI GIVEAWAY

Ako ste se danas ustali na lijevu nogu, znamo kako vas možemo razveseliti. Svoj paket od tri iste čarape i vi možete osvojiti sudjelovanjem u nagradnom natječaju na Wienerovom Instagram profilu. Napišite svoju malu brigu vezanu uz čarape, a deset najkreativnijih grijat će svoje nožne prste u mekanim Bezbrižnim čarapama. Na natječaj se možete prijaviti do 31.10.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više