Search

Bezvremenska elegancija: crno od glave do pete

Bezvremenska elegancija: crno od glave do pete

Guess i Marciano


Image: Promo

Crna je sinonim za eleganciju, a kombinacije u ovoj boji su idealan spoj modernog, lijepog i praktičnog kada su dnevne i večernje varijante u pitanju

Dobra strana "all in black" kombinacije svakako je to što je doista elegantna i prikladna za svaku priliku, a svojom jednostavnošću garantira da neće nikada izaći iz mode. Guess kolekcija za žene donosi luksuzne tkanine, elemente od brušene kože i decentnu čipku. Krojevi haljina se prilagođavaju silueti, definiraju ženstvenost i dolaze u nekoliko dužina od kraćih do dužih. Izrazito su popularne i dugačke suknje te neizostavni kombinezoni. Male torbice u crnoj boji idealne su za večernje izlaske i stilsku upečatljivost. 

Marciano kolekcija inspiraciju pronalazi u orijentalnoj kulturi. Glamurozni lagani i sjajni materijali poput satena, korišteni su za haljine i večernje topiće, koji u kombinaciji s tradicionalno "muškim" načinom krojenja daju zanimljiv štih kolekciji. Minimalističke siluete poigravaju se kolekcijom dajući zanimljivu dozu kontrastnih elemenata te alternativu svakodnevnim ležernim kombinacijama. Marciano kolekcija nudi elegantnu  ženstvenost koja se odražava u klasičnim elementima poput male crne haljine ili suknje "pencil" kroja. Kolekcija pruža autentičan osjećaj sofisticiranosti koja ispisuje snažnu osobnost i zavodljivost. Zavirite u galeriju i otkrijte savršene dnevne i večernje modele: 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više