Search

Büro 24/7 odabir: Diesel jakne

Büro 24/7 odabir: Diesel jakne

Fantastična nova kolekcija

BURO.


Image: PR

Kultni Diesel i prêt-à-porter linija Diesel Black Gold u novim jesenskim kolekcijama donose ultimativne modele jakni za nju i njega

"Ove sezone sam htio istražiti drugu stranu Diesela, što je zabavno, i pomalo ironično - to je velika sloboda duha. Zamišljao sam tko smo: urbani nomadi koji putuju po svijetu i idu po različitim glazbenim festivalima kao što su Coachella i Glastonbury", kazao je Nicola Formichetti, kreativni direktor kultnog brenda Diesel, koji je svu pažnju usmjerio na urbanu i modno osviještenu publiku koja u svom ormaru želi samo najbolje.

"Samo najbolje" je moto kojim se vodio prilikom kreiranja nove Diesel kolekcije koja obiluje utjecajima rock i military chic estetike. Kožne motorističke jakne s izblijeđenim krajevima, ukrašene patchwork motivima koje se nose na skinny traperice, androgine parka jakne koje će izgledati nevjerojatno seksi u kombinaciji sa slip haljinom, boho bunde kakve je davno popularizirala Kate Moss u ludim londonskim noćnim izlascima te udobni i topli kaputi koji izgledom asociraju na modernizirane vojne uniforme, nosioci su ovosezonske Diesel kolekcije.

U prêt-à-porter liniji Diesel Black Gold, Formichetti se poigrao s futurističkim elementima astronautskih odijela koje je implementirao kroz popularne parka modele jakni i jakne s kapuljačama u kombinaciji kože i kepera. Utjecaj vojnog stila prisutan je i u ovoj liniji uz upečatljive modele jakni ukrašene vojničkim zakrpama. Muškarci u Diesel Black Gold viziji ove sezone preuzimaju ulogu rock 'n' roll zvijezda sa stavom u motorističkim jaknama i popularnim bomber modelima, dok su žene moćne urbane ratnice odjevene u strogo krojene kapute u kombinaciji kože i mekanog krzna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više