Search

BURO. djevojke: Tri Hrvatice koje nisu poznate, a imaju odličan stil

BURO. djevojke: Tri Hrvatice koje nisu poznate, a imaju odličan stil

Jako su cool

Tekst: A.P.


Image: Instagram

Domaća medijska i društvena scena je jako mali prostor u kojem cirkuliraju neke nama zanimljive djevojke i žene koje imaju uspješne karijere, jaki su karakteri i odlično se odijevaju. O takvim ženama često pišemo i uvijek ih rado promoviramo na portalu. Kao urednica snažno vjerujem u to da uz poznata lica uvijek treba dati prostora nekim novim mladim ljudima, koji nisu nužno poznati javnosti jer im još niste zavirili u tanjur, kuću ili nisu dejtali s nekim slavnim (što je jedan od preduvjeta da vas mainstream mediji, koji pišu o privatnim životima, primijete). Instagram mi je u tom slučaju jedan od najdražih stilski-stalkerskih alata i u telefonu imam više screenshotova drugih ljudi nego vlastitih fotografija. Koga screenshotam? Pa, uglavnom mlada lica koja po mom mišljenju sadržajem na svom feedu korespondiraju sa sadržajem i estetikom kakvu BURO. promovira. Djevojke koje vam danas predstavljam jako su različite što ćete vidjeti iz priloženih fotografija, ali imaju jednu zajedničku notu koja mi je jako privlačna kada tražim ta nova BURO. lica, a to je da furaju svoj film i u svojoj estetici izgledaju jako prirodno i opušteno bez fotošopiranih zahvata na fotografijama.

Ines Heli @heliiines

Ovu mladu damu ćemo uskoro predstaviti u punom sjaju kroz našu rubriku Modni stil. Na njen profil mi je ukazala prijateljica znajući da volim estetiku Jeanne Damas. Ines je u mnogočemu naša verzija ove francuske "it" djevojke, ali taj stil nosi jako prirodno. Nikad nema previše makeupa, fotografije nisu dorađene s bezbroj filtera i cijeli "mood" njenog profila je urbano-romantičan. Na Instagramu 6.099 ima pratitelja.

Beatricia Palčić @beckybonnie

Beatricia povremeno radi kao model za mlade hrvatske brendove. Bila je zaštitno lice Marija Vijačkića i Very Rare brenda Svena Harambašića. Njen stil je najbliži hommageu 90-ima i Hypebeast generaciji koja više od svega voli svoje tenisice, sportske majice i Kappa trenirke. Na Instagramu ima 2.962 pratitelja.

Zara Hrvatin @zarahrvatin

Zara je mlada vizažistica iz Rijeke koja sebe sigurno ne svrstava u kategoriju modne influencerice niti joj je profil isključivo posvećen odjevnim kombinacijama, no meni je zapela za oko jer se odijeva bolje od većine njih koje se deklariraju kao modne influencerice. Profil joj je divan odmor za oči, od boja koje koristi, atmosfere i nje same koja je toliko prirodna i neposredna da ju jednostavno morate zapratiti. Zara na Instagramu ima 6.705 pratitelja.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više