Search

Crno-bijeli badić kuće Chanel najtraženiji je komad za ljeto

Crno-bijeli badić kuće Chanel najtraženiji je komad za ljeto

Iz kolekcije za proljeće/ljeto 2019.

Tekst: D.D.


Image: Chanel,
Instagram

Kad su u pitanju modni dodaci, s Chanel torbicom sigurno nećete fulati, a čini se da ove sezone isto to vrijedi i za kupaće kostime koje je predstavila ova francuska kuća. Točnije, za jednodijelni crno-bijeli model koji je predstavljen u sklopu revije za sezonu proljeće/ljeto 2019. godine. Kupaći kostim krojen je više u sportskom stilu nego u trendovskom koji se naslanja na stil 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, izrađen je od džerseja i krasi ga prepoznatljiv logo brenda Chanel. 

Revija za proljeće/ljeto 2019.

Osim na plaži, zbog mekanog i rastezljivog materijala od kojeg je izrađen, može se nositi i kao body. Ovaj klasičan model već je isfurala manekenka Gisele Bündchen na aktualnoj naslovnici Vogue Paris, a za jednodijelnim komadom čija cijena iznosi 960 eura već je nastala pomama i na društvenim mrežama. 

Gisele Bündchen na naslovnici aktualnog francuskog Voguea

Naime, među prvima su ga nabavile modne influencerice Pernille Teisbaek, Marie von Behrens, Rikke Krefting, Emili Sindlev i Josefine Haaning Jensen, a dostupan je za kupnju u buticima francuske modne kuće Chanel diljem svijeta. No, sudeći po popularnosti, neće biti još dugo.

Emili Sindlev

Pernille Teisbaek

Josefine Haaning Jensen

Marie von Behrens

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više