Traži

Divne naušnice koje obožavaju zvijezde

Divne naušnice koje obožavaju zvijezde

Rebecca de Ravenel


Fotografija: Rebecca de Ravenel Instagram

Rebecca de Ravenel je dizajnerica čije smo naušnice zamijetili na brojnim trendsetericama, ali i glazbenim i holivudskim zvijezdama poput Selene Gomez

Radi se o prepoznatljivim visećim naušnicama dobivenim nizanjem predimenzioniranih perli jarkim bojama. Njihova je autorica Rebecca de Ravenel, dizajnerica koja je djetinjstvo provela između Bahama i Pariza čija je estetika, kako kaže, duboko ukorijenjena u njezin senzibilitet za dizajn. Do sada je godinama radila kao modna dizajnerica i dizajnerica interijera, a 2015. je kreativnu energiju odlučila umjeriti u vlastiti brend. Tako su nastale gore spomenute "Les Bonbons" naušnice koje danas nose žene diljem svijeta.

Njezin su razigran dizajn već tako isprobale Leandra Medine, Vanessa Traina, Lily Aldridge, Lupita Nyong'o, Ruth Negga, pa čak i najpraćenija djevojka na Instagramu, Selena Gomez. Uz to, o Rebecci su pisali svi najugledniji modni magazini kao što su Vogue, Elle, Harper's Bazaar, WWD, InStyle i drugi. O njezinoj popularnosti govori i činjenica da je par modela u službenoj online trgovini potpuno rasprodano unatoč tome što se cijene naušnica kreću od 345 do 425 dolara.

Selena Gomez

Ruth Negga

Lupita Nyong'o

Lily Aldridge

Leandra Medine

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor