Search

Dječja kolekcija koju bi rado nosili i odrasli

Dječja kolekcija koju bi rado nosili i odrasli

Little Horse + Baby Beuys

Image: Vanja Šolin

Linija dječje odjeće koji nas vraća u onaj bezbrižni zaigrani trentak djetinjstva savršeno spajajući modu i igru

Neponovljivi spoj mašte, mode i funkcionalnosti potpisuju zagrebačke dizajnerice Mujičić. O njihovom brendu dječje odjeće Little Horse + Baby Beuys smo već pisali, a kako ostaju jedne od  nama najdražih predstavnica aktualne hrvatske dizajnerske scene, pratimo ih i dalje.

U njihovoj viziji dječje odjeće ne postoje kolekcije, već sezone. Tako i sa svakom novom dolazi nadogradnja. Kao što je i sam naziv brenda inspiriran umjetnikom Beuysom tako su se i u dječji svijet uvukli predimenzionirani sakoići i hlače, ugodne lepršave haljine koje se mogu nositi s ili bez košulje ispod, i pilotska odjela savršena za igru. Zec kao detalj i dalje "ostaje u igri". Ovog puta on se kopčom može skinuti i naknadno staviti na haljinu/tuniku čime dizajnerice Mujičić nastavljaju svoj jedinstveni spoj mode i igre. Također ostaju vjerne vrhunskim materijalima - pamuku, svili, kašmiru te porculanskim starinskim gumbima. Odjeća Little Horse + Baby Beuys ležerna je i komotna kako bi svakodnevna rutina djeteta - nepredvidivost igre, mogla biti ispunjena. Brend koji briše granice dobnog uzrasta uvijek nas podsjeti na osnovnu funkciju odjeće na koju često zaboravimo - prvenstveno se u njoj trebamo osjećati ugodno.

Njihov su dizajn prepoznali i u dalekom Japanu gdje ih se može kupiti. Sve informacije o brendu Little Horse + Baby Beuys pronađite na njihovoj Facebook stranici.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više