Search

Djevojka tjedna: Alexa Chung

Djevojka tjedna: Alexa Chung

Ona naprosto ne griješi


Image: Getty Images/Splash

Od revije do partyja, Alexa Chung birala je odlične i trendi odjevne kombinacije za svaku pohvalu

Teško je ne voljeti Alexu Chung - njezini stylinzi uvijek izgledaju opušteno, ali pomno promišljeno što je i dalje čini jednom od najbolje odjevenih na svjetskoj modnoj sceni. Alexa je baš poput i ostalih poznatih dama ovih dana vrijeme provodila na Tjednima mode, revijama i večernjim događanjima i ponovno dobivala pohvale za svoje odjevne kombinacije te se redovito nalazila na listama najbolje odjevenih. Jedna od njezinih najboljih kombinacija bila je ona na reviji brenda Topshop Unique kad se pojavila u njihovoj mini suknji leopard printa i nježno žutom puloveru. Uz sve je nosila metalik ravne balerinke u špic. Alexa naprosto zna kako cijeloj kombinaciji dati taj neopterećeni dojam pa smo je tako više puta mogli vidjeti u ravnim cipelama. 

Alexa Chung

Alexa je također ovih dana bila naklonjena printu. Još jedna njezina pojava koja se našla na mnogim street style blogovima jest ona u košulji na točkice, roza pencil suknji Marca Jacobsa i cipelama na vezice Tabithe Simmons koje kako se čini naprosto obožava. Iako nismo navikli na ovako ponešto ozbiljnija njezina izdanja, Alexa je izgledala odlično. 

Alexa Chung

Mogli smo je vidjeti i u još nekim neuobičajenim kombinacijama poput one u jednostavnoj dugoj crnoj haljini do gležnjeva, s gornjim djelom dolčevite, dizajnerskog imena Emilia Wickstead koju je odabrala za party u Londonu. Uz nju je također nosila svoj omiljeni model cipela, Bionda Castana.

U nastavku pogledajte nama nekoliko omiljenih kombinacija Alexe Chung!

Alexa Chung

Alexa Chung

Alexa Chung

Alexa Chung

Alexa Chung

Related articles

Buro 24/7 Selection

više