Search

Djevojka tjedna: Amal Alamuddin

Djevojka tjedna: Amal Alamuddin

Lijepa supruga Georgea Clooneyja

BURO.


Image: Getty/Splash

Za vjenčanje Georgea Clooneyja i Amal Alamuddin niste čuli jedino ako ste proteklih tjedan dana živjeli u potpunoj izolaciji

Clooney je time osigurao tjedan medijskih natpisa i ceremoniju dostojnu kraljevskih obitelji. Čini se kako je notorni neženja cijelom svijetu želio poručiti kako je konačno pronašao ženu svog života, uspješnu i lijepu odvjetnicu Amal Alamuddin. Medijska pompa možda je najbolje objašnjena šaljivom ilustracijom koja se u ponedjeljak proširila Internetom, a na kojoj piše: "Nadamo se da je vama ponedjeljak prošao bolje nego svim neudanim bivšim djevojkama Georgea Clooneyja". Mnoge je iznenadio otvoren pristup koji je, inače privatan Clooney, pokazao prema medijima pustivši ih iza scene, ali ako u obzir uzmemo natpise kako planira političku karijeru, onda je ova vrsta promocije nešto jasnija.

Amal Alamuddin

Amal Alamuddin tako je od ovog tjedna postala svjetski poznato lice koje će paparazzi slijediti u stopu, modni urednici će je obožavati, a možda joj se smiješi i neka buduća samostalna naslovnica Voguea. Unatoč šuškanjima medija kako bi za svoj veliki dan mogla odabrati vjenčanicu kuće McQueen, Amal se odlučila za prokušanu eleganciju Oscara de la Rente. Veliki prilog o vjenčanju izaći će u magazinu Vogue, a ekskluzivne fotografije otkupili su časopisi People i Hello.

Amal Alamuddin

U nekoliko dana ceremonije Amal je bacila na koljena modnu kritiku i publiku sa znalački odabranim modnim kombinacijama Giambattiste Vallija, Stelle McCartney i Dolce & Gabbana. Modni znalci već kuju tron na koji će postaviti lijepu odvjetnicu prilikom svakog izlaska na crveni tepih, a ne sumnjamo kako će im besprijekorna Amal itekako olakšati zadatak.

Amal Alamuddin

Amal Alamuddin

Amal Alamuddin

Amal Alamuddin

Related articles

Buro 24/7 Selection

više