Search

Djevojka tjedna: Gisele Bündchen

Djevojka tjedna: Gisele Bündchen

Brazilski model u centru pažnje


Image: Buro247.ru/Getty Images

Prošlog je tjedna Gisele Bündchen potvrdila svoj status jednog od najtraženijih svjetskih modela pojavivši se u čak četiri nove kampanje

Od samog početka Svjetskog nogometnog prvenstva, Gisele se počela isticati kao prava ambasadorica Brazila što će kulminirati njenim pojavljivanjem na svečanom uručenju trofeja kada bude odigrana pobjednička utakmica. Od 2004. godine je na samom vrhu najplaćenijih modela prema godišnjem popisu časopisa Forbes, a od svih Brazilki među Viktorijinim anđelima ona je glavna zvijezda što se samo dodatno potvrdilo prošlog tjedna kad se pojavila u čak četiri nove reklamne kampanje.

Djevojka tjedna: Gisele Bündchen (фото 1)

Za Balenciagu je radikalno promijenila svoj uobičajeni look - njene duge osunčane kovrče stilizirane su kao vrlo kratka dječačka frizura, za Isabel Marant je kombinirala predimenzionirane chic komade, za modnu kuću Emilio Pucci je zasjala u šljokičastim haljinama dok je u reklamnoj kampanji za brend Colcci posjetila plažu u Miamiju. Snimanja na plaži su davna specijalizacija lijepe Brazilke, što nije ni čudo kad je žarila i palila pistom u najboljim Victoria's Secret kostimima.

Djevojka tjedna: Gisele Bündchen (фото 2)

No ni to nisu sve novosti vezane uz manekenku koje će razveseliti njene obožavatelje. Gisele će postati i novo lice legendarnog parfema Chanel Chanel № 5 za što će novu reklamnu kampanju snimati režiser Baz Luhrmann.

Djevojka tjedna: Gisele Bündchen (фото 3)Djevojka tjedna: Gisele Bündchen (фото 4)

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen

Related articles

Buro 24/7 Selection

više