Search

Djevojka tjedna: Kate Bosworth

Djevojka tjedna: Kate Bosworth

Sretna na poslovnom i privatnom planu

Tekst: BURO.


Ova je godina je uistinu sretna za Kate Bosworth. Glumi u dva filma, romantičnoj drami "And While We Were Here" i ekranizaciji knjige Jacka Kerouaca "Big Sur", često se pojavljivala na naslovnicama i u editorijalima modnih časopisa (Elle, Vs, InStyle i The Edit) te lansirala zajedničku festivalsku kolekciju s brendom Topshop. Njoj kao da je osjećaj za stil urođen. Obožavaju ju je dizajneri, od Stelle McCartney i Proenze Schouler do Prabala Gurunga i Oliviera Rousteinga iz Balmaina s kojim je prošetala crvenim tepihom Met Gale ove godine.

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 1)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 2)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 3)

Ovoga vikenda profesionalnim uspjesima dodala je i jedan iz osobnog života - udala se za redatelja Michaela Polisha, kojeg je upoznala na snimanju filma "Big Sur" 2011. godine. Ceremonija je održana uz zalazak sunca na ranču u Montani u prisustvu 60 najbližih prijatelja i rodbine. Nevjesta je odjenula elegantnu bijelu haljinu bez naramenica Oscar de la Renta, a Michael je imao jednostavno crno odijelo Brooks Brothers.

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 4)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 5)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 6)

Uskoro nas očekuju još dva Kateina filma na kojima je radila ove godine, akcijski film "Homefront" s Jamesom Francom, Jasonom Stathamom i Winonom Ryder, te još jedna suradnja s mužem Michaelom Polishem - "Unconscious". Oba su filma u postprodukciji te će možda već ove godine biti prikazana na velikim platnima diljem svijeta.

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 7)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 8)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 9)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 10)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 11)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 12)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 13)

Djevojka tjedna: Kate Bosworth (фото 14)

Tekst: D.Č./L.B.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više