Search

Djevojka tjedna: Vanja Milićević

Djevojka tjedna: Vanja Milićević

Volimo stil srpske blogerice koja stoji iza imena Fashion and style


Ovog tjedna Büro 24/7 je za svoju djevojku tjedna odabrao poznatu srpsku modnu blogericu koja stoji iza imena Fashion and style, Vanju Milićević

Vanja Miličević

Ovaj tjedna Büro 24/7 je za svoju djevojku tjedna odabrao poznatu srpsku modnu blogericu koja stoji iza imena Fashion and style, Vanju Milićević. Vanju smo nedavno uvrstili i u svoj izbor omiljenih srpskih blogerica, a jedan od razloga je njezin nenametljiv stil casual kombinacija koji nam se jako sviđa. Vanja najviše voli nositi odjeću poznatih high street brendova i ostaviti stvari jednostavnima. Najčešće ćete je vidjeti u klasičnim komadima, poput kožne jakne, boyfriend jeansa, salonki ili niskih čizama uz koje obavezno kombinira jedan trendi komad. Tako u posljednje vrijeme Vanja dane provodi u sportskim tenisicama koje nosi uz kožne hlače i sweatshirt, a među njezinim omiljenim komadima su i muški modeli kaputa te oni s detaljima, poput zakovica, kojim će zaokružiti 'all black' kombinaciju.

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 1)

Vanja nam je i otkrila koje komade jedva čeka nositi ovog proljeća: "Nisam osoba koja slijepo prati trendove - moram priznati da one koji mi se svide vrlo brzo usvojim i prilagodim svom stilu. Ovog proljeća sam u potrazi za komadima u pale pink i bijeloj boji! 'Oversized' končani džemper, voluminozna suknja ili poderanim modelom traperica u nekoj od ovih boja će sigurno postati moji favoriti! Isabel Marant je i dalje glavna inspiracija, a ozbiljno joj konkurira i najnovija proljetna H&M kolekcija. Francuski chic i boho s po kojim sportskim komadima će definitivno biti moj izbor ove sezone!"

Donosimo vam pregled Vanjinih odjevnih kombinacija u nastavku!

Vanja Miličević

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 2)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 3)

Vanja Miličević

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 4)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 5)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 6)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 7)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 8)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 9)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 10)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 11)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 12)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 13)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 14)

Djevojka tjedna: Vanja Milićević (фото 15)

Vanja Miličević

Related articles

Buro 24/7 Selection

više