Search

Djevojka tjedna: Veronika Heilbrunner

Djevojka tjedna: Veronika Heilbrunner

Urednica mode u online shopu Mytheresa

Tekst: BURO.


Image: Foto: Büro247.ua

Jednostavan i praktičan - tako s dvije riječi možemo opisati stil Veronike Heilbrunner, starije urednice mode u online shopu mytheresa.com. Veroniku nikako ne možemo zaobići među modnim urednicima, prvenstveno zbog njene prirodnosti i lakoće s kojom se bavi s modom, ali odskače iz mase i svojom visinom te nekonvencionalno privlačnim karakterom svog partnera Justina O'Shee, također zaposlenog na stranici mytheresa.com. Kao par odišu neobaveznim boemskim chicom kojem svi težimo.

Veronikine preference su jasne - mini haljine zanimljivih detalja, ravne hlače koje naglašavaju dužinu njenih nogu, midi suknje i 'oversized' kaputi, jakne i džemperi. Obožava kožne jakne u udobnu obuću - tenisice i ravne cipele, ali često je viđena u visokim petama zbog svoje poslovne pozicije.

Veronika Heilbrunner

Strastvena je obožavateljica klasične kombinacije crne i bijele boje, te muškog stila u svojoj garderobi. Justin također utječe na njen izbor garderobe: "Naravno da želim izgledati dobro, a još je bolje kada se mom dečku to i svidi. Ali to ne znači da ja moram nositi kratke haljinice ili dekoltirane majice. Za mene seksepil može značiti i gola leđa na kombinezonu s ovratnikom ili prozirna lagana košulja u kombinaciji s crnim hlačama. Često posuđujem od Justina kaput, idealan je za putovanja. Ima genijalan tamnoplavi kaput Balenciaga koji mi je mrvicu prevelik. Odjednom smo shvatili da se oblačimo jednako i morali smo malo promijeniti stvari".

Veronika Heilbrunner

Veronika Heilbrunner

Od dizajnera preferira Altuzarru, od jesenskih kolekcija izdvaja Miu Miu, Dries van Noten i Stellu McCartney, a od proljetnih Valentino, Haider Ackermann i Proenza Schouler. "Kao urednica mode sklona sam 'statement' komadima, a kao i mnoge žene želim izgledati drugačije. Često ono što mi se sviđa mi baš ne pristaje. Justin je uvijek vrlo iskren i govori mi što mi ne odgovara. Pomogao mi je da shvatim kako jednostavni komadi izgledaju na meni bolje zbog moje visine." Veronika smatra kako svaka žena u garderobi mora imati plave traperice i bijeli T-shirt, a sama preferira traperice u kombinaciji s puloverom i tenisicama. Ove jeseni ne izlazi iz karirane košulje, uvijek u kombinaciji sa sunčanim naočalama.

Veronika Heilbrunner

Tekst: D.Č.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više