Search

Dva moćna stajlinga koje trebate vidjeti ovaj tjedan: Judita Franković i Tatjana Dragović

Dva moćna stajlinga koje trebate vidjeti ovaj tjedan: Judita Franković i Tatjana Dragović

Jednostavnost je na cijeni

Tekst: A.P.

Image: John Pavlish

Na našoj društvenoj sceni postoji nekolicina poznatih žena koje se na događanjima uvijek izdvoje iz ostalih. Biti dobro odjevena u nečijim očima je stvar promatrača jer ono što funkcionira meni osobno, nekome neće biti zanimljivo jer nam je ukus drugačiji, ali se vjerojatno možemo složiti u tome da su cjelokupni dojam i način na koji osoba nosi neki komad ono što je čini primjetnom i drugačijom. Judita Franković i Tatjana Dragović sinoć su se pojavile na reviji Aleksandre Dojčinović, a ako je suditi po listi gostiju, to je bio event koji niti jedna poznata žena nije željela propustiti. Većina dama je odjenula Aleksandrin dizajn kako se to obično nalaže na modnim revijama iz neke usluge prema dizajneru i dodatnog PR-a u medijima.

Judita Franković

Judita Franković je hrvatska glumica koja bez sumnje ima najviše stila u svojoj branši. Judita u svom modnom izričaju njeguje jednu dozu nostalgije i često izgleda kao da se voli poigrati s kostimografskim elementima kada bira kreacije za javna događanja. Idealno je odijevaju eNVy Room sa svojim večernjim haljinama koje nosi s lakoćom, ali se dobro snalazi i u aktualnim trendovskim komadima kakav je pokazala sinoć. Odijela u bojama su popularna već dvije-tri sezone i pronaći ćete ih u ponudi svakog brenda od onih dizajnerskih do high street kuća. Razlikuju se samo po cijeni i nekim varijacijama u kroju. Ovo proljeće ćete pronaći najveći broj odijela s hlačama duljine 3/4 dok zimsku sezonu obično obilježavaju duge hlače u palazzo stilu ili klasični cigareta kroj. Judita je za posjet reviji odabrala Lei Lou jarko narančasto odijelo s dugim blejzerom koje je upotpunila s torbom retro dizajna i cipelama boje karamele. Pun pogodak je crveni ruž koji je iskočio iz ove monokromatske kombinacije.

Tatjana Dragović je trendseterica na ovim prostorima pogotovo za žene koje prate sve novitete, it komade i koje dobro znaju gdje Tatjana kupuje i što sve ima u ormaru. U njenom slučaju ljudi često znaju potezati pitanje novca i kazati "lako se dobro odjenuti kad možeš kupovati Saint Laurent". Fotografije s brojnih događanja u Hrvatskoj, ali i u svijetu, na kojima se pojavljuju žene s novcem će vam potvrditi drugačije. Netko može potrošiti 10 tisuća eura u dućanu Isabel Marant i iz njega izaći kao cirkus, dok će nekome biti dovoljno 500 kuna u Zari da izgleda kao da je kupovao u high end dućanu. Stvar je ukusa, poznavanja sebe i onog što vam pristaje.

Tatjana Dragović

Tatjani pristaje većina trendovskih komada jer ima skladno tijelo i zna pozirati, što je ključno kada prezentirate odjeću na fotografiji. Kombinezon, točnije popularni "boilersuit" koji je sinoć odjenula na prvi pogled izgleda kao jako jednostavan komad, međutim bez odgovarajućeg makeupa i frizure te pravilnog odabira dodataka ovaj primjerak može čak izgledati neugledno za neko svečanije događanje. Tatjana ga je kombinirala sa sandalama zlatno/srebrnog efekta i Chloé torbom u imitaciji kroko kože. Boilersuit je inače veliki trend na ulicama svjetskih gradova i viđali smo ga na svim street style fotografijama. Žene ga najčešće nose uz sandale s visokom potpeticom ili špic čizme, a najveći izbor pristupačnijih primjeraka možete pronaći u britanskom Topshopu.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više