Search

Elegantna bunda od umjetnog krzna na tri načina

Elegantna bunda od umjetnog krzna na tri načina

Tri kombinacije odličnih "high street" komada


Image: Happily Grey,
H&M,
Zara,
Mohito

Bunde od umjetnog krzna su najbolji saveznici tijekom zimskih dana, a ako niste znali kako ih kombinirati donosimo vam tri zanimljive ideje

Ove zime bundu od umjetnog krzna možete nositi u dnevnim kombinacijama s ispranim crnim trapericama i majicom s logom svog omiljenog benda. Takvu kombinaciju zaokružite udobnim gležnjačama i upečatljivim ružem koji će je podići.

Bunda - Zara, Gležnjače - Mohito, Majica - H&M, Ruž - Chanel, Traperice - H&M

Ovakve su bunde idealne i za kombinacije u kojima možete provesti cijeli dan, od posla do večernje zabave kojih u predblagdansko doba doista ima pregršt. Za takvu prigodu odaberite trendi metalik suknju i  pulover s izvezenim cvjetnim motivom. Nezaobilazne su i udobne cipele s tek malo povišenom petom, a kombinaciju će podići nepogrešivi crveni ruž.

Bunda - Zara, Ruž - Topshop, Remen - Levi's, Suknja - Zara, Pulover - Zara, Cipele - Reserved

U prosincu planiramo i gdje za Novu godinu, a sukladno s tim i što odjenuti za doček. Bunda od umjetnog krzna će se i u toj prilici pokazati kao odličan izbor. Odjenite je u jednostavnoj kombinaciji uz trendi slip haljinu i jednostavne salonke, a cijeli look podignite upečatljivim naušnicama.

Bunda - Zara, Cipele - Zara, Naušnice - H&M, Haljina - H&M

Related articles

Buro 24/7 Selection

više