Search

Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone

Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone

Mladenački, svježe i odvažno s dozom klasike

Tekst: D.D.


Model: Mia Matić
Stylist: Barbara Jazvić i Ana Galić
Hair: Ruža Pure Aveda
Make-up: Petra Sever
Image: Matej Jurčević

Brojne modne marke, pogotovo one high street kategorije, u potrebi za zadovoljavanjem želja svojih kupaca, kopiraju trendove sa svjetskih modnih pista i svakog tjedna "izbacuju" nove, must have komade. Važnost praćenja trendova u modnoj industriji sveprisutna je, međutim neki brendovi bolje od drugih plivaju tim vodama.

Među njima se nalazi i s.Oliver Black Label koji je prepoznatljiv po klasičnom potpisu, ali koji isto tako svim svojim kolekcijama daje i dozu svježine i odvažnosti koja privlači mlađu publiku, posebno milenijalke i pripadnice Z generacije.

Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 1)

Upravo je takva i nova kolekcija brenda za sezonu jesen/zima 2019/2020. Krojevi su pročišćeni i jednostavni, što znači da je većina komada iz kolekcije s.Oliver Black Label nosiva na više načina. A s obzirom na to da se približavamo sezoni blagdanskih tuluma nije loše u garderobi imati modele koji će jednako dobro izgledati u 7 sati ujutro, kao i u 7 navečer.

Milenijalke i pripadnice generacije Z prilikom kupovine veliku pažnju posvećuju ne samo nosivosti komada - koji pod "obavezno" moraju biti multipraktici - već i kvaliteti materijala. Zato se prednost daje tkaninama kao što su svila, vuna i baršun, koje su elegantne, ali i dugovječne, pa su modeli izrađeni od tih materijala ulov u koji se isplati uložiti.

Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 2)

U ovom razdoblju brojnim stylish i zaposlenim damama dan počinje rano ujutro, a završava kasno navečer, stoga njihovi ormari kriju komade u kojima će biti prikladno odjevene u svakoj prilici.

Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 3)

Crni vuneni pulover, sa suptilnom dozom glittera jedan je od takvih komada, a u kombinaciji s kožnatom pencil suknjom i leopard bundicom od umjetnog krzna tvorit će look koji jednako dobro izgledati u noćnom klubu i u uredu. U istu kategoriju ubrajaju se i skinny hlače od kože te karirani kaput koji krojem podsjeća na onaj posuđen iz muškog ormara.

Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 4)
Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 5)

Kad je riječ o sezoni jesen/zima nema boljeg ulaganja od onog u dobar sako, pogotovo onaj nešto svečaniji od baršuna, koji se može nositi na bijelu košulju i traperice, ali i prebačen preko mini haljina. A isto pravilo vrijedi i za šljokičastu suknju visokog struka. Takav model A-kroja, koji vizualno izdužuje figuru, svevremenski je komad bez dobne granice - jednako dobro mogu ga isfurati 15-godišnjakinje, kao i 50-godišnjakinje, uz pravilan odabir ostataka outfita i modne dodatke.

Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 6)

Prednost komada iz s.Oliver Black Label kolekcije je upravo jednostavnost zbog čega je mogućnost njihova nošenja višestruka, odnosno s lakoćom se mogu uklopiti u svačiji stil.

Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 7)
Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 8)
Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 9)

Tako se, primjerice, jedan od najseksi komada, slip suknja boje crvenog vina, preko dana može nositi u kombinaciji s puloverom camel nijanse i torbicom zmijskog uzorka - dva klasika koja nikad neće izaći iz mode - dok se za večernji izlazak možete presvući u nabrane čizme s visokom potpeticom i top.

Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 10)

U današnje doba, barem kad je riječ o odjeći, naglasak je na kvaliteti, a ne kvantiteti pa smo baš zato složili pet jednostavnih, ali sofisticiranih i cool modnih kombinacija s komadima iz s.Oliver Black Label kolekcije koje će vas, nadamo se, inspirirati za svakodnevno i svečano odijevanje.

Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 11)
Elegantne party kombinacije iz nove kolekcije poznatog brenda su sve što nosimo ove sezone (фото 12)

* Zahvaljujemo Et Cetera lifestyle storeu na ustupljenom prostoru za snimanje.

Leave a comment

više