Search

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Gilda Ambrosio

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Gilda Ambrosio

Suosnivačica brenda Attico

Image: Imaxtree

Talijanska Margot Tenenbaum, kako je Gildu Ambrosio nazvao portal Veronike Heilbruner Hey Woman!, ima tek 24 godine, a svojim je eklektičnim stilom već osvojila srca street style fotografa diljem svijeta

Gilda živi na relaciji Milano - Los Angeles, radi kao dizajnerica i savjetnica u dizajnerskim kućama, surađuje na online izdanju talijanske Grazije, radila je i kao dopisnica New York Magazinea s milanskog Tjedna mode, a s Giorgiom Tordini je pokrenula i modni brend Attico. Njezin je osebujan stil izdvaja iz mase blogera i novinara koji se trude biti ulovljeni u objektivima street style fotografa. Obožava raskošne kapute, ravne cipele i sunčane naočale koje pomno usklađuje s outfitima iz svoje zavidne kolekcije. Nedavno je u blizini svog milanskog stana unajmila garažu kako bi tamo mogla smjestiti svu odjeću za koju kod kuće jednostavno nije imala mjesta.

Za sebe kaže da je vrlo ženstvena, no nikako seksi. Osim bake i majke uz koje je upoznala svijet mode, uzor u odijevanju joj je legendarna Cher zbog koje je pustila dugu ravnu crnu kosu, jedan od svojih zaštitnih znakova po kojima je na ulicama postala prepoznatljiva. Osim raskošne, ali jednostavne frizure, Gilda rijetko nosi šminku, obožava tetovaže, a još jedan zaštitni znak joj je cigareta koju u maniri starih Francuskinja uvijek drži u ruci. 

Gilda obožava nakit pa brojno prstenje koje nosi ne skida ni kad odlazi na spavanje. Najdraži brend joj je španjolski Loewe, ali obožava i Pradu, Celine i J.W. Andersona. Za Brown Fashion je otkrila kako unatoč svom osebujnom modnom izričaju koji je sve osim običnog i svakodnevnog, smatra da svaka žena u ormaru prvenstveno treba imati dobru kožnu jaknu i kvalitetne skinny traperice.

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Gilda Ambrosio (фото 1)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Gilda Ambrosio (фото 2)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Gilda Ambrosio (фото 3)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Gilda Ambrosio (фото 4)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Gilda Ambrosio (фото 5)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Gilda Ambrosio (фото 6)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više