Traži

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Maria Hatzistefanis

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Maria Hatzistefanis

Osnivačica kozmetičke tvrtke Rodial


Fotografija: Instagram

Iako se prvenstveno bavila beauty novinarstvom, Maria Hatzistefanis, odlučila je ljubav prema njezi kože odvesti na novu razinu pokrenuvši 1999. godine vlastiti kozmetički brend naziva Rodial.

Ova svestrana 45 - godišnjakinja rodom je s otoka Lezbosa u Grčkoj, no danas živi u Londonu sa suprugom i dvojicom sinova. Osim uspješne tvrke čiji se proizvodi prodaju u 35 zemalja diljem svijeta i to u nekim od najekskluzivnijih robnih kuća poput Harrodsa i Harvey Nicholsa, Maria je 2010. pokrenula Rodial Beautiful Awards, nagradu koja slavi ljepotu, stil  i eleganciju žena koje utjelovljuju Rodial filozofiju. Strastvena ljubav prema modi također je jedna od glavnih crta njezinog karaktera. Prije dvije je godine surađivala sa svojom sunarodnjakinjom, Mary Katrantzou, na kolekciji svijeća, a način na koji moda prožima njezin život možemo svakodnevno promatrati kroz živopisne fotografije koje Maria objavljuje na svom Instagram profilu.

maria

Njezin je stil jednostavan i pročišćen, a istovremeno vrlo glamurozan te odiše luksuzom. Obožava crnu pa je redovito viđena odjevena od glave do pete u tu neboju. Crnim kombinacijama udiše život uvođenjem tekstura pri čemu kombinira glatku i brušenu kožu, resice i krzno. Uz Emily Weiss, Maria Hatzistefanis najbolje dokazuje kakav savršen spoj čine kozmetička i modna industrija, a to dokazuje i brojka od gotovo 260 tisuća fanova koji je svakodnavne prate na Instagramu.

maria

maria

maria

maria

maria

maria

maria

maria

maria

maria

 

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor