Search

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea

Norveška blogerica koja osvaja inozemnu scenu

Image: The Fashion Eaters

Nakon Šveđanke Elin Kling i Dankinje Pernille Teisbaek, još je jedna skandinavska blogerica počela osvajati inozemnu modnu scenu. Radi se o Norvežanki neobičnog imena Tine Andrea

Tine je blogerica, stilistica i freelance spisateljica. Njezin blog The Fashion Eaters dobro je poznat u Norveškoj, a u posljednje je vrijeme sve popularniji i među obožavateljima mode diljem svijeta. Tinin je stil eklektičan, vrlo trendi, a istovremeno osoban i poseban. Obožava kombinirati strogo krojene komade u tamnim tonovima s upečatljivim detaljima poput cipela od žute zmijske kože ili dugih kaputa u jarkim bojama. Njezin je stil H&M ukratko opisao kao spoj uličnog stila, eklektičnih tekstura i vječnih klasika.

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea (фото 1)

Za H&M je otkrila i kako obožava dizajnere Admira Batlaka, Monu Jenden i Dotte Reffstrup, no inspiriraju je i poznatiji Jacquemus, Raf Simons i Rei Kawakubo. Kad su pak modne ikone u pitanju ističe Blancu Miro, Haneli Mustaparta i Jeanette Madsen što je i vidljivo u njezinim stilskim odabirima.

I iako je njezin stil doista upečatljiv kaže kako uvijek najradije bira traperice, crni pulover i kaput. Takva kombinacija, kako sama kaže, funkcionira odlično kroz cijeli dan neovisno o tome jeste li odlučili ostati kod kuće i gledati "Westworld", idete na važan sastanak ili pak na večernje druženje s prijateljima. No, voli činjenicu da odjećom može izraziti kako se osjeća i stvoriti priču bez ijedne izgovorene riječi.

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea (фото 2)Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea (фото 3)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea (фото 4)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea (фото 5)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea (фото 6)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea (фото 7)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea (фото 8)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea (фото 9)

Žena u čiji ormar želimo zaviriti: Tine Andrea (фото 10)


Related articles

Buro 24/7 Selection

više