Search

Šest brendova kupaćih kostima s Instagrama

Šest brendova kupaćih kostima s Instagrama

Kisuii, Andie, Matteau, Ephemera, Roxana Salehoun, Sideway i Bruna Malucelli


Image: Instagram

Bliži se vrijeme godišnjih odmora i odlazaka na more, a ako još nemate kupaći kostim donosimo nekoliko zanimljivih brendova koje smo otkrili na Instagramu

Dizajnerski i high street brendovi svakako imaju osebujne ponude kupaćih kostima, no brendovi koji se bave isključivo odjećom za plažu uvijek imaju nešto zanimljivije za ponuditi. U nastavku otkrijte šest brendova kupaćih kostima koje smo pronašli na Instagramu.

Kisuii, @kisuii_official

Ovaj izraelski brend koji djeluje u New Yorku u svojoj ponudi ima sjajne kupaće kostime, ali i ostalu odjeću za nošenje na plaži. Cijene im se kreću od 200 do 250 dolara, a među njihovim komadima će svatko pronaći nešto za sebe.

Andie, @andieswim

Brend Andie nudi uglavnom jednodijelne kupaće kostime s otvorenim leđima. Svi su uglavnom monokromatski i to najčešće tamno plavi, bijeli ili crni, a cijene im se kreću od 125 dolara na više.

Matteau, @matteau.swim

Matteau je australski brend koje karakteriziraju čiste linije. U svojoj ponudi imaju odlične jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime stvorene za minimalistice koje će ovi kostimi oduševiti, a cijene im se kreću od 280 dolara na gore.

Ephemera, @_ephemera_

I Ephemera je australski brend. Njihove kupaće kostime karakterizira retro prizvuk, a modelima koje imaju u ponudi privukli su brojne trendseterice među kojima su Pandora Sykes, Candice Lake i druge. Cijene Ephemera kupaćih kostima kreću im se od 140 do 230 dolara.

Sidway, @sidwayswim

Brend Sidway smješten je u Los Angelesu i njihov je dizajn inspiriran kalifornijskim plažama. Karakteriziraju ih siluete devedesetih godina prošlog stoljeća, a cijene im se kreću od 130 dolara na više.

Bruna Malucelli, @bruna.malucelli

Posljednji brend na našoj listi specifičan je po tome da u ponudi ima kupaće kostime za sve tjelesne figure. Nude jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime s natpisima ili simpatičnim motivima poput točkica od resica, a cijene im se kreću od 230 do 260 dolara.

 

Tekst: Büro 24/7  Mongolia

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više