Search

Francuzi znaju bolje? Probajte začiniti svoje ljeto na ležerni francuski način - evo kako

Tekst: BURO.

Svaki put kad otputujemo u Francusku zaključak je isti, oni su jednostavno dobili neko bolje uputstvo za život! Posjeduju neodoljivu nonšalanciju i snažnu ljubav prema hedonizmu koja ih vodi kroz svakodnevicu iz koje beskompromisno isključuju obaveze i brige. Ako u vrijeme ručka prošetate vidjet ćete kafiće ispunjene ljudima koji svoju pauzu za ručak koriste baš kako treba, a onda sve to zaliju vinom. Kada je o stilu riječ, njihovo odijevanje je najčešće iz kategorije ležerno, uvijek elegantno, ali nikad ne otkriva poseban trud. I zato smo opsjednuti i pokušavamo izbrusiti tu umjetnost dobrog života, a ljeto je savršeno vrijeme da se ukrcamo na taj vlak. Donosimo vam inspiraciju kako da uvedete malo tog francuskog je ne sais quoi šarma.

Ljetni stil

Ako želite ovog ljeta izgledati kao Francuskinja svaki put kad pred izlazak iz kuće stanete ispred ogledala dobro se pogledajte. Ako djelujete kao da ste se jako trudili vratite se i oslobodite se suvišnih detalja. Trik je da izgledate kao da ste tek tako slučajno nabacili neke krpice bez previše razmišljanja. Naravno, ne dajte se prevariti, samo tako trebate izgledati, smislite kombinacije, isprobajte ih, pa kad stvarno dođe vrijeme za izlazak zgrabite sve već pripremljeno s vješalica. I bez previše asesoara.

Ljetna muzika

Nježno, neopterećujuće, a sve s tim šarmantnim, kotrljajućim “r”. Pustite playlistu i već će same ruke poletjeti ka nebu, a noge krenuti na ples. Možda da pripremimo jednu Mimozu, kad smo već tu?

Ljetne igre

Francuzi znaju bolje? Probajte začiniti svoje ljeto na ležerni francuski način - evo kako (фото 5)
Francuzi znaju bolje? Probajte začiniti svoje ljeto na ležerni francuski način - evo kako (фото 6)
Francuzi znaju bolje? Probajte začiniti svoje ljeto na ležerni francuski način - evo kako (фото 7)

Francuzi vole društvene mreže, ali se trude da još uvijek njeguju analogni način života. Kada pogledate plaže u Francuskoj dobit ćete napad prelijepe nostalgije, jer su plaže ispunjene ljudima koji odmaraju na ležaljkama, ispod old school suncobrana. A poslijepodne se prepuštaju nekoj igri s prijateljima. Za one ambicioznije tu je badminton, za one koji vole ljenčariti može šah. Svakako sjajno da dan na plaži završi s nekoliko redova zapisanih u mali dnevnik.

Ljetne vježbe

Ne, nećemo vas poslati do teretane, ne brinite. Više smo mislili da vježbamo modnu kombinatoriku. Cilj je obući se kao Francuskinja na proputovanju od Provanse do Azurne obale. Cilj je zahtjevan, ali ako ubodete dobitnu kombinaciju znajte da ste osvojili modni bingo!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više