Search

Glitter grudnjaci u kojima želimo uplesati u novo desetljeće

Glitter grudnjaci u kojima želimo uplesati u novo desetljeće

Ukrajinski prêt-á-party brend koji obožavamo

Tekst: T.L.


Image: NUÉ

Postoje modni brendovi koji svoju bazu obožavatelja grade godinama, mnogima to ne uspije nikada, a postoje i oni kojima to, uz pomoć društvenih mreža, pođe za rukom u svega nekoliko mjeseci. Jedan od potonjih je i ukrajinski modni brend NUÉ koji je svjetlo dana ugledao u Kijevu u svibnju 2019. godine, a već danas se može podičiti da njegove komade nose jedne od najpoznatijih svjetskih trendseterica.

NUÉ za sebe kaže da je prêt-á-party brend koji odbacuje pojam sezonalnosti, a u fokusu njegovog modnog stvaranja su bezvremenski odjevni komadi namijenjeni večernjim prigodama i razuzdanim partyjima na kojima, jasno, glitter teče u potocima. NUÉ, naime, svoju odjeću naziva "jewelry clothing" što je ustvari sjajan opis jer se zbilja radi o vrlo upečatljivim odjevnim predmetima koji imaju smisao detalja koji podiže ostatak stylinga i uistinu ostavlja utisak. Brend inspiraciju pronalazi u dekadentnim dvadesetim godinama prošlog stoljeća i starom glamuru zlatne ere Hollywood, a svaki komad iz ponude je pedantno izrađen i promišljen kako bi svakodnevni casual outfit u trenutku pretvorio u styling prikladan za svaki tulum. NUÉ pritom naglašava kako svoju pažnju ne polaže samo na estetiku (i to da budu zvijezda svake zabave) već i na krojeve, materijale i, naravno, udobnost koja je ipak najvažnija.

Glitter grudnjaci u kojima želimo uplesati u novo desetljeće (фото 1)

Premda NUÉ na modnom nebu postoji svega nekoliko mjeseci, njegovi statement komadi osvojili su srca (i garderobe) brojnih svjetskih trendseterica. Među najpoželjnijim komadima iz ponude, po kojem je ukrajinski brend zasad najpoznatiji, su glitter grudnjaci u različitim bojama, naprosto savršeni detalj svakog party outfita u kojemu sigurno nećete proći neprimijećeni. Do sada su ga već isfurale i Leandra Medine, Camille Charriere, Natalie Lim Suarez, Lizzy van der Ligt, Chiara Capitani i Gildakoral Flora, a broj influencerica čije Instagram profile krasi NUÉ grudnjak svakim je danom sve veći. Čini se kako su i mogućnosti stiliziranje nebrojene. Dok su neke odabrale odvažno ga kombinirati s trapericama visokog struka ili pak samo malo sakriti blejzerom, druge su glitter grudnjak sjajno kombinirale s oversized košuljama, dolčevitama ili pak drugim grudnjacima poigravajući se slojevima.

Glitter grudnjaci u kojima želimo uplesati u novo desetljeće (фото 2)

NUÉ se, doduše, ne koncentrira samo na glitter grudnjake (premda su oni trenutno najpopularniji). Nedavno je brend izbacio i svoju najnoviju capsule kolekciju imena Chapter 03 u kojoj ćete pronaći pregršt fantastičnih party komada s vintage vibrom, od elegantnih haljina s dubokim izrezima, dodataka za kosu, dugih kožnatih rukavica, asimetričnih bluza posutih šljokicama, marama od crne svile, pa i remena posutog kristalićima. Tražite li styling za skorašnji doček, što se nas tiče - pronašli ste ga.

Glitter grudnjaci u kojima želimo uplesati u novo desetljeće (фото 3)

Glitter grudnjaci u kojima želimo uplesati u novo desetljeće (фото 4)

Glitter grudnjaci u kojima želimo uplesati u novo desetljeće (фото 5)

Leave a comment

više