Search

Gradski ljetni stil Alexe Chung

Gradski ljetni stil Alexe Chung

Kratke traperice, pletene torbice i espadrile


Image: Splash

Novinarka i model Alexa Chung, poznata je po svom jedinstvenom stilu odijevanja inspiriranom šezdesetim godinama prošlog stoljeća i različitim glazbenicima te književnicima koji su na nju utjecali tijekom odrastanja

Svom autentičnom stilu ostaje dosljedna i za vrućih ljetnih dana koje provodi u New Yorku gdje trenutno stanuje. A ako ste se pitali što uopće nositi tijekom vrućih ljetnih dana provedenih na gradskom asfaltu, Alexa Chung ima rješenje. Obožava kratke traper hlačice koje obično kombinira s majicom s natpisom ili printom nekog benda. Osim njih, Alexa ovog ljeta nosi kratke suknje na kopčanje A kroja, koje prizivaju zaboravljene siluete šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Kombinira ih s T-shirtom ili trendi bluzama spuštenih ramena koje su svakako najveći modni krik ovog ljeta. Kada su u pitanju modni dodaci, Alexa poštuje onu "manje je više", pa bira jednostavan clutch od krokodilske kože ili mini pletenu košaru u stilu Jane Birkin, koju i sama smatra jednim od svojih najvećih stilskih uzora. 

Ako pak govorimo o cipelama, u Alexinom slučaju svakako pobjeđuju espadrile - neovisno o tome radi li se o niskoj varijanti ili onima na platformu. No, trendseterica rado bira i balerinke ili čizmice s midi petom kada su u pitanju odlasci na sastanke i obavljanje nekih formalnijih dužnosti. U nastavku pogledajte njezine opuštene ljetne kombinacije koje su nas oduševile:

Gradski ljetni stil Alexe Chung (фото 1)

Gradski ljetni stil Alexe Chung (фото 2)

Gradski ljetni stil Alexe Chung (фото 3)

Gradski ljetni stil Alexe Chung (фото 4)

Gradski ljetni stil Alexe Chung (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više