Search

Haljine u kojima ćete zablistati u svečanim trenucima

Haljine u kojima ćete zablistati u svečanim trenucima

Imperial Fashion


Image: imperialfashion.com

Blagdanska druženja i božićni partyji već su počeli, a kako biste zablistali u punom sjaju, donosimo vam najbolji izbor klasičnih malih crnih haljina

Mala crna haljina odavno je izgubila svoj osnovni smisao, jer više nije ni klasična ni mala, već dolazi u različitim dužinama i raznovrsnih struktura. U moru šljokica i lamea pravo je osvježenje vidjeti dobro krojenu haljinu s dodatkom čipke ili pak odjevni komad midi dužine koji pada poput fine svilene spavaćice. Klasičarkama će najbolje stajati haljina s poludolčevita kragnom i babydoll kroja, dok su modne insajderice već naučile kako je maksi poluprozirna čipkana haljina hit u zimskom boho trendu. Ove haljine mogu se kombinirati s većinom elegantne, ali i malo robusnije obuće koje posjedujete u ormaru, a odlične primjerke možete pronaći s potpisom brenda Imperial. Kombinacija kratke kačkane haljine ravnog kroja i motorističkih čizama odličan je spoj rocka i romantike, pogotovo kad mu se doda još neki zanimljivi asesoar. Deset odličnih Imperial haljina potražite u našoj galeriji:

Imperial možete pronaći u dućanima: Check in Store Importanne galerija i Konceptich, Zavojna 8 ,pored centra Kaptol-Zagreb, te u Splitu u dućanu In Fashion i centru Joker.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više