Search

Haljine za najženstvenije proljeće

Haljine za najženstvenije proljeće

Kraj dominaciji tamnih nijansi


Image: buro247.ru

Zima je doba kad svi nekako radije posežemo za neutralnim crnim, sivim i općenito tamnijim nijansama. Međutim, buđenje prirode rijetko koga ostavlja ravnodušnim te nas inspirira da se i sami ogrnemo motivima iz prirode i krenemo eksperimentirati bojama i uzorcima. Danas vam donosimo 10 haljina u kojima ćete zablistati ovog proljeća

Ako niste skloni eksperimentiranju i smjelijim kombinacijama, nikako ne možete pogriješiti odaberete li haljinu klasične Diorovske 'new-look' siluete, budući da ona pristaje svakom obliku tijela, naglašavajući njegova najbolja obilježja i skrivajući moguće nedostatke. Ovog proljeća najljepši primjerci haljina koje ističu struk i formiraju ženstvenu siluetu stižu nam iz kuća Alice & Olivia, Giambattista Valli, Simone Rocha, Oscar De La Renta, Victoria Beckham i Carven.

Klasična pripijena haljina kuće Burberry Prorsum u pastelnim nijansama prekrasno će istaknuti vašu figuru i zato je idealan komad za večernje izlaske ili prilike u kojima želite ostaviti dojam snažne i smjele žene. 

Kreacije u retro maniri sa sobom uvijek donose notu nostalgične romantike i pružaju vam mogućnost da se istaknete osebujnim stilom karakterističnim za neka minula vremena, a da pritom ostanete suvereno suvremenima. Retro komade s prizvukom elegancije 40-ih ove sezone ćete pronaći u kući Marni, a nezaobilazni boho trend 70-ih pružit će vam Saint Laurent i Valentino.    

Related articles

Buro 24/7 Selection

više