Search

Havaianas x Reality to Idea – kolekcija koja spaja uličnu modu, kulturu i umjetnost

Havaianas x Reality to Idea – kolekcija koja spaja uličnu modu, kulturu i umjetnost

Tekst: BURO.

Havaianas proširuje portfolio ekskluzivnih suradnji s urbanim i streetstyle brendovima te donosi suradnju sa studijom Reality to Idea, koju je osnovao kultni grafički dizajner Joshua Vides. Inspirirana utjecajem Los Angelesa na međunarodne različite kulture, kolekcija slavi boemski duh Venice Beacha koji je stopljen s Joshuinim prepoznatljivim stilom crno bijelih ilustracija kojima 3D objekte pretvara u skice.

Havaianas x Reality to Idea – kolekcija koja spaja uličnu modu, kulturu i umjetnost (фото 1)
Havaianas x Reality to Idea – kolekcija koja spaja uličnu modu, kulturu i umjetnost (фото 2)

U kolekciji se nalazi TOP model i Tradi Zori model japanki, majica kratkih rukava, čarape i ručnik za plažu, a svi su popraćeni jednakim grafičkim crno bijelim ilustracijama studija Reality to Idea. Kolekcija odlično spaja uličnu modu, kulturu i umjetnost, a svidjet će se svakom odvažnom i urbanom pojedincu koji svoj modni stil voli istaknuti na drugačiji način. Kolekcija je lansirana globalno 8. srpnja na Havaianas.com, Highsnobiety Shop i u odabranim trgovinama.

Havaianas x Reality to Idea – kolekcija koja spaja uličnu modu, kulturu i umjetnost (фото 3)
Havaianas x Reality to Idea – kolekcija koja spaja uličnu modu, kulturu i umjetnost (фото 4)
Havaianas x Reality to Idea – kolekcija koja spaja uličnu modu, kulturu i umjetnost (фото 5)
Havaianas x Reality to Idea – kolekcija koja spaja uličnu modu, kulturu i umjetnost (фото 6)

„Odlična stvar u suradnjama je upravo ta razmjena različitih svjetova i povezivanje s drugačijom publikom kroz jezik umjetnika kao što su Joshua i njegov tim. Havaianas je kultni brazilski brend, a u ovoj suradnji to se miješa s autentičnosti koju donosi Venice Beach. „Ulični svijet“ donio je snagu našem brendu i zato vidimo smisao u proširenju suradnji s ovakvim partnerima koji nam pomažu ispričati ovu priču“, rekla je Fernanda Romano, glavna direktorica marketinga u Alpargatasu, krovnoj tvrtci brenda Havaianas.

Havaianas x Reality to Idea – kolekcija koja spaja uličnu modu, kulturu i umjetnost (фото 7)

O STUDIJU REALITY TO IDEA

Reality to Idea je dizajnerski studio i produkcijska kuća sa sjedištem u Južnoj Kaliforniji. Osnovao ga je Joshua Vides 2018. godine, te služi kao platforma na kojoj se Videsov talent za grafički dizajn i strast prema uličnoj modi razvijaju kroz partnerske projekte. Reality to Idea već više od 15 godina kreira iskustva i proizvode koji kombiniraju uličnu modu, kulturu i umjetnost.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više