Search

Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje

Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje

Tekst: BURO.


Image: Karmen Poznić Božić

Dora Predojević je jedna od naših najpoznatijih modnih influencerica koju na Instagramu prati preko 70 tisuća ljudi. Možemo vam kazati da se radi o jednoj izuzetno energičnoj, pametnoj, duhovitoj i stylish djevojci s kojom smo proveli nekoliko dana na Mykonosu u sklopu našeg projekta BURO. Summer House. Oko influencera (pogotovo u Hrvatskoj) se stalno lome koplja, a Dora je jedan od boljih primjera mlade žene koja je uspjela stvoriti biznis od svog Instagrama i koju modni i lifestyle brendovi često angažiraju kao svoje zaštitno lice. Na Mykonosu nam je otkrila da se udaje u rujnu i naravno da smo je odmah upitali za ekskluzivni pogled na njene modne odabire za taj veliki dan.

Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje (фото 1)

Kao što ćete vidjeti u nastavku, Dora ne komplicira previše i stvarno fura svoj film što se vidi iz ne tako klasičnog odabira kreacije za vjenčanje. Dizajn potpisuje poznata srpska modna kuća Mihano Momosa iza koje stoji Mihailo Anušić: “Oduvijek sam znala da neću imati niti haljinu, a kamoli klasičnu. Jednostavno se ne osjećam dobro u takvim krojevima, a najviše od svega ne volim biti sputana, da mi se nešto mota oko nogu, da gazim po šlepu ili išta slično. Nemojte me krivo shvatiti, obožavam kad vidim mladenku u prekrasnoj haljini, ali to jednostavno sebi nisam ja. S Mihailom sam kliknula u prvoj sekundi kad smo se vidjeli, odmah je prepoznao moj karakter i doslovno “izmislio” outfit za mene, koji će mi zauvijek ostati najdraži outfit koji sam ikad imala. Željela sam nešto čisto, čistih linija i bezvremensko, ali “with a twist”. Tu smo dodali choker, te pojas s natpisom “I belong with You.” – kazala nam je Dora.

Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje (фото 2)

Mihailo je imao potpunu slobodu u dizajnu i odmah je po dolasku u studio shvatio da za nju nije klasična vjenčanica već nešto drugačije: "Ja sam do prije par godina izričito tvrdila da se nikad neću udati. Ali sam oduvijek znala da ako se to ikad dogodi - Mihano Momosa će biti moj izbor. Njega sam primijetila prije par godina i jednostavno sam znala da je to to. Obožavam njegov rad, a još više činjenicu da ću sve pojedinačne vjenčane komade nositi i kasnije.

Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje (фото 3)
Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje (фото 4)

Iza ponoći je odabir pao na suknju od nojevog perja i svileni top. S dodacima također nije komplicirala te se odlučila za “ear candy”, dijamantne naušnice kao “something new” koje joj je kupila sestra, dijamantne piercinge i mis-matched zlatne naušnice s kamenčićima. Imala je i prstenje zlatarnice Karat, koja je za par dizajnirala i vjenčano prstenje u obliku morskog vala.

Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje (фото 5)
Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje (фото 6)

Što se “glam tima” tiče tu je koristila provjerenu ekipu s kojom radi godinama: “Ja sam jako ponosna na činjenicu da je moj glam tim uvijek isti, a to mi je bitno. Da na vjenčanju imam ljude koje cijenim poslovno, a volim privatno. Frizuru mi je radila moja Ria Jurakić (@hairbyria), a šminku, kao i uvijek, Nina Pejnović (@ninahchu). Za nokte je zadužena jedna i jedina Sandra Crnčec (@nailgarden), a radile smo French with a twist (uvijek mora biti twist!)”.

Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje (фото 7)
Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje (фото 8)
Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje (фото 9)
Hrvatska influencerica Dora Predojević je imala jako cool modni odabir za svoje vjenčanje (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više