Search

Hrvatski brend donosi prvu kolekciju kupaćih kostima.. i heklani su

Hrvatski brend donosi prvu kolekciju kupaćih kostima.. i heklani su

Tekst: BURO.

Image: Petra Mikišik

Godina iza nas je bila teška pogotovo za domaći dizajn koji se bori s inozemnim brendovima i fast fashion gigantima na našem tržištu. Srećom sve više se kupaca okreće manjoj ali pametnijoj kupnji i gledaju koji je sastav odjeće koju kupuju i odakle ista dolazi. My Choice je maleni hrvatski brend iza kojeg stoji Lidija Lešić i koji je dosad nudio samo modne dodatke poput Petar Pan kragni,šešira i torbica. Sada je Lidija odlučila zakoračiti u kupaće kostime i predstaviti mini kolekciju koja je načinjena ručno od konca.

Hrvatski brend donosi prvu kolekciju kupaćih kostima.. i heklani su (фото 1)

„Kao i svaka dosadašnja kolekcija, i ova je kompletno ručno rađena u Hrvatskoj. Već u tome leži prvi razlog zašto je kreiranje ove (kao i svake naše) kolekcije proces na kojem se radi mjesecima. Prvo smo tragali za pravim koncem za kupaće kostime koji mora biti izuzetno kvalitetan, savršeno rastezljiv i mora odlično podnositi sunce i more. Naravno da smo ga našli, ali smo i naučili da zbog rastezljivosti otežava heklanje pa sam proces izrade našeg kupaćeg kostima traje duže nego inače. Nekima bi to možda bila prepreka i problem, no My Choice od samog početka želi svojim klijenticama ponudi najbolju moguću kvalitetu i odvajanje dodatnog vremena na jedan proizvod je moto našeg brenda.“ – kazala je Lidija

Hrvatski brend donosi prvu kolekciju kupaćih kostima.. i heklani su (фото 2)

Retro kupaći kostimi imaju kožne etikete koje su vodootporne, a kako bi osigurali stopostotnu udobnost sve se hekla po vašim mjerama. Jednodijelni modeli se rade 6 do 7 dana, a dvodijelni 4 do 5 dana.

U kolekciji se nalaze i velike tote/shopper torbe koje dolaze u dvije veličine. Sami birate boju u kojoj se torba hekla, a dodani personalizirani touch je model s vašim inicijalima.

Hrvatski brend donosi prvu kolekciju kupaćih kostima.. i heklani su (фото 3)
Hrvatski brend donosi prvu kolekciju kupaćih kostima.. i heklani su (фото 4)

Kulisa nove kampanje bila je šarena i šarmantna Jadrija, fotografije potpisuje Petra Mikšik, za kreativno vodstvo zadužena je Slavica Valdec, a ispred kamere našla se vlasnica i dizajnerica brenda, Lidija Lešić.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više