Search

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič

Tekst: BURO.


Modni trendovi su postali toliko nježni prema nama da se već pitamo je li globalna situacija toliko loša da je svako veselje iskazano prema nekom glamuroznijem detalju neukusno. Hlače su postale trenirke, jakne su široke i udobne, a cipele praktične. Štoviše postale su toliko praktične da ako zagusti, za ručak se možete spustiti do rijeke i uloviti ga. Gumene čizme doživljavaju svoju renesansu, a između modela koje su predstavile poznate dizajnerske kuće i onih koji se prodaju na ribolovnom odjelu sportskih dućana gotovo da i nema razlike.

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič (фото 1)

@PERNILLETEISBAEK

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič (фото 2)

DUGAČKE ČIZME, STRADIVARIUS

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič (фото 3)

GUMENE ČIZME, DIESEL

I tek smo na početku ovog trenda! Ako ste gledali Celine reviju koja se prikazala na stadionu u Monte Carlu, sigurno ste primijetili gumene čizme kao dio ležernih odjevnih kombinacija. Zelene čizme do koljena s natpisom Celine, Hedi Slimane ja zamislio u miksu s opuštenim kratkim hlačicama i crop majicom. Pokazivanje kože će malo pričekati, a za aktualnu sezonu se možemo inspirirati varijacijama na temu kakve su prikazale modne kuće Prada (grube gumene čizmice u pastelnim nijansama) i Bottega Veneta (Daniel Lee je dao svoje viđenje kratkih gumenih čizama).

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič (фото 4)

PRADA F/W 20/21

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič (фото 5)

DIOR F/W 20/21

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič (фото 6)

VERSACE F/W 20/21

Dosad smo gumene čizme vezivali za gacanje po blatu na glazbenim festivalima, ali čini se da ove sezone gledamo neku drugu epizodu. Godina je takva da je svaki oblik funkcionalne obuće isplivao u prvi plan i bilježi značajan rast prodaje. Kako smo zakoračili u kišnu sezonu logično je da ćemo posegnuti za čizmama koje će nas zaštititi.

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič (фото 7)

@NAITO_SAORI

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič (фото 8)

KRATKE ČIZME, DECHLATON

Idete li u shopping gumenih čizama? Imamo dobar vodič (фото 9)

GUMENE ČIZME, GANNI

U listopadu je britanski brend Hunter zabilježio skok u prodaji svog klasičnog modela Original Tall Boot za čak 127%. Srećom u trend su se uključili i svi high street brendovi pa su nam ponudili dobar izbor modela od gume ili u kombinaciji gume i kože. Uselite jedne u svoj ormar i kombinirajte ih s puf jaknom i toplim šalom. Samo da je udobno. O haljinama i štiklama ćemo razmišljati na proljeće, zar ne?

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više