Search

Čini se da su ružičaste natikače s mašnom sve što će nam trebati u prijelaznoj sezoni

Čini se da su ružičaste natikače s mašnom sve što će nam trebati u prijelaznoj sezoni

Dizajneri obožavaju ove natikače


Image: Balenciaga,
Vivetta,
Delpozo,
Moda Opernadi,
Instagram

Ružičaste natikače s mašnom u svoje su kolekcije za prijelaznu sezonu uvrstili brojni dizajneri i čini se da će one biti jedan od najpopularnijih modela

Ovaj odličan model natikača dolazi u svim nijansama ružičaste, naprijed je obično zatvoren, a iza je ravan ili pak ima povišenu petu. U nastavku otkrijte kako izgledaju ružičaste natikače s mašnom u dizajnerskim kolekcijama za prijelaznu sezonu, ali i kako ih nose trendseterice.

Dizajneri obožavaju ružičaste natikače

Ovaj model natikača s mašnom u svoje su predjesenske kolekcije za 2017. godinu uvrstile kuće Balenciaga i Delpozo koje su vjerne boji fuksije. Delpozo nudi ravan model s velikom mašnom, dok Balenciagin model ima minijaturnu mašnu i malenu petu, a već je toliko popularan da je na njihovoj službenoj stranici potpuno rasprodan. Nježniju nijansu u svojoj je resort kolekciji predstavila kuća Vivetta, kao i Rochas koji nudi model od baršuna. U nastavku pogledajte kako izgledaju njihove natikače za prijelaznu sezonu.

Balenciaga

Delpozo

Vivetta

Rochas

Kako ih nose trendseterice?

I trendseterice su lude za ovim modelom natikača koji će, čini se, biti jedan od najpopularnijih u novoj sezoni. Nose ih uz slip haljine ili druge ljetne varijante, ali u prijelaznoj sezoni one će najbolje izgledati uz traperice ili neku drugu jednostavnu kombinaciju koju će podići i učiniti zanimljivijom. U nastavku pogledajte kako trendseterice nose ružičaste natikače s mašnom.

Micah Gianneli

Vanessa Ann

Lara Ira

Catherine Helene Vilhem

Related articles

Buro 24/7 Selection

više