Search

Inspiracija za minimalističko poslovno odijevanje: Claire Underwood u posljednjoj sezoni serije \"Kuća od karata\"

Inspiracija za minimalističko poslovno odijevanje: Claire Underwood u posljednjoj sezoni serije "Kuća od karata"

Odlična je

Tekst: A.P.


Na Netflixu je nedavno prikazana posljednja sezona popularne serije "Kuća od karata" u kojoj je glavnu ulogu ovaj put preuzela fantastična Robin Wright. Iako su kritičari ostali rezervirani na zaplet i u više navrata istaknuli da seriji nedostaje Kevin Spacey koji je izgubio angažman zbog skandala, Robin Wright je svoju ulogu maestralno odradila i dokazala da je jedna od najkvalitetnijih glumica svoje generacije. Ako niste stigli pogledati posljednju sezonu samo ćemo kazati da je Claire Underwood postala predsjednicom Amerike i da se u svom hladnom stilu obračunava sa svima koji joj stanu na put. U svakoj epizodi je odjevena besprijekorno u komade s potpisom kuća Balenciaga, Armani i Celine, a njezin osobni stilist Kemal Harrris je kazao da je s ovim modnim odabirima želio postići idealan omjer ženstvenosti i autoriteta kako i sam lik Claire Underwood nalaže.

Claire

Paleta boja je monokromatska od crne, bijele, sive do navy plave, a većina komada viđenih u seriji je strogo krojena i fitting je doveden do savršenstva. Postoji i određena doza seksepila u odjevnim kombinacijama koja je decentna ali primjetna, najviše zahvaljujući odličnoj formi Robin Wright koja izgeda senzacionalno u 52. godini života. Ako ste jedna od onih žena koje preferiraju minimalizam, ovaj stil će vas sigurno inspirirati za neke poslovne prigode kada želite biti odmjerene i moderne.

Uterque hlače, Zara dolčevita, Zara cipele, Coccinelle torba (Karla)

Dobar izbor poslovnih komada možete pronaći u Zari, Massimo Duttiju, Mangu i Uterqueu koji dostavlja u Hrvatsku. Ne trebate puno lutati po uzorcima i bojama već je dovoljno da se koncetrirate na osnovnu paletu s kojom ne možete pogriješiti, a trendovski životinjski print ionako možete pronaći u minimalističkim tonovima. Dobra dolčevita i crne hlače muškog kroja sigurna su kombinacija pogotovo ako uz njih obujete salonke s teksturom zmijske kože. Jako jednostavna i efektna kombinacija je i ona s bijelom košuljom strogog kroja i kožnom pencil suknjom. U ovaj stajling slobodno ubacite malo zlatnih detalja poput elegantnog sata ili mini naušnica.

Inspiracija za minimalističko poslovno odijevanje: Claire Underwood u posljednjoj sezoni serije "Kuća od karata" (фото 1)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više