Search

Inspirirajte se dnevnim kombinacijama Diane Kruger

Inspirirajte se dnevnim kombinacijama Diane Kruger

Ljetni stil poznate glumice

Image: Splash

Diane Kruger uvijek je bila poznata po profinjenim odjevnim kombinacijama, neovisno o prilici, a danas vam donosimo njezine ljetne izbore koji su svakodnevno jednostavno izvedivi

Diane Kruger jedna je od najbolje odjevenih glumica, radilo se o pojavi na crvenom tepihu ili šetnji New Yorkom. Nenametljiva, profinjena i uvijek u trendu, Diane voli kombinirati snažne odjevne komade uz one nešto klasičnije i to joj apsolutno svaki put besprijekorno polazi za rukom. Volimo je jer uživa i u pristupačnoj modi, a njezine pojave uvijek su nekako stilski bliske mnogim ženama te kao takve inspiriraju. Danas smo se odlučili za njezine tri opuštene ljetne kombinacije.

Diane Kruger

Za prvu Diane bira traper košulju i hlače s printom - ono što i sami možete odjenuti za svaki dan. Uz sve je kombinirala veliku crnu torbu s potpisom Hugo Boss te trendi prozirne gumene sandale Chanel. Jedna od njezinih najupečatljivijih pojava ovog ljeta zasigurno je bila ona u kožnom šorcu uz koji je nosila sivu 'cropped' majicu i mini Chanel torbu. Kako bi podigla cijeli look, Diane je na sebi imala ravne sandale s detaljem životinjskog uzorka i avijatičarske naočale u boji.

Diane Kruger

Diane Kruger pokazala je i što znači putovati u pravom damskom stilu. Uz suknju pepita uzorka odjenula je kratku traper košulju i klasične crne balerinke. Kako bi svemu dodala opušteni dojam, sa sobom je imala ljetni šešir koji je njezin poznati omiljeni modni dodatak.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više