Search

Izdvojili smo odlične komade iz Mone koje možete uloviti na sniženju

Izdvojili smo odlične komade iz Mone koje možete uloviti na sniženju

Tekst: BURO.

Već smo ustanovili da na ovosezonski sniženjima kupujemo pametno. Zaobišli smo sve one trendi komade za koje znamo da će biti “out” za tri tjedna i koncentrirali smo se na kvalitetu. Pritom mislimo na odjeću i dodatke koji su napravljeni od vrhunskih materijala i čija kupnja predstavlja vrijednu investiciju pogotovo kada je sve sniženo do 40%.

Modna kuća Mona je upravo poznata po takvim komadima, a najveća pomama je uvijek za njihovim torbama koje su načinjene od prave kože i dolaze u cijelom spektru boja i modela koji će vam poslužiti od jutra do večeri. Bilo da tražite torbu za poslovne prigode, neku za svaki dan ili neki model koji ćete nositi na partyje, Mona na svojim policama ima sve.

Ako ste pratili naš portal, onda znate da su nedavno promijenili logotip koji je apliciran na sve nove modele iz kolekcije. Pored torbi, obratite pažnju na kapute od kratkih do dugih koji će vam poslužiti u ovoj i sljedećoj sezoni jer se doista radi o bezvremenskim modelima koji ne podliježu svakom prolaznom trendu. Tu su i blejzeri pogotovo oni od buklea koji će odlično izgledati u kombinaciji s trapericama i bijelom majicom. U nastavku donosimo naše top odabire za sniženja.

Izdvojili smo odlične komade iz Mone koje možete uloviti na sniženju (фото 12)

TORBA

Related articles

Buro 24/7 Selection

više