Search

Jako \"stajliš\" bunde od umjetnog krzna s potpisom jedne Zagrepčanke

Jako "stajliš" bunde od umjetnog krzna s potpisom jedne Zagrepčanke

Nadja Axarlis

Tekst: A.P.

Image: PR

Nošenje bundi od životinjskog krzna većini obožavateljica mode već je neko vrijeme etički neprihvatljivo, a to je u pravom trenutku prepoznala i Nadja Axarlis, Zagrepčanka odrasla u Švicarskoj.

Kako nije mogla pronaći idealnu bundu od umjetnog krzna, nakon karijere u modnoj industriji, 2016. godine odlučila je pokrenuti svoj brend naziva Fuzz. Riječ je o bundama i prslucima od umjetnog krzna iza kojih je ideja i želja da budu elegantni i nosivi.

Svaki Fuzz odjevni predmet sadrži etiketu koja natpisom "100% Faux Fur" jasno potvrđuje kako je riječ o proizvodu od 100% umjetnog krzna, a za odvažne koji žele dodatnu razinu personalizacije moguće je naručiti odjeću na kojoj je s vanjske strane sprejem ispisano "100% Faux Fur" ili "Je suis faux".

faux

Sve komponente Fuzz odjevnih predmeta, kao i ambalaža u kojima se dostavljaju kupcima proizvedene su u Europi, a šivaju se u Parizu. Fuzz kolekcija jesen-zima za 2017./2018. godinu sastoji se od odjevnih predmeta za sve generacije, od dužih preko kraćih bundi pa sve do vesti, od sportskog do elegantnog, dok su među dostupnim bojama tamnocrvena, smeđa, mornarsko plava te krem, crna i siva. Džepovi su baršunasti kako bi osigurali dodatnu toplinu za ruke, a podstava je antistatička. Kvalitetom Fuzz odjevni predmeti imitiraju prirodno krzno životinja kao što su zečevi, lisice ili nerc, no prilikom njihove proizvodnje nije ozlijeđena niti jedna životinjska vrsta.

faux

Više o brendu Fuzz možete saznati na Instagramu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više