Search

Je li prerano početi razmišljati o kupovini kupaćih kostima? Ne kad se radi o ovim neodoljivim eco-friendly modelima

Je li prerano početi razmišljati o kupovini kupaćih kostima? Ne kad se radi o ovim neodoljivim eco-friendly modelima

Léa The Label

Tekst: D.D.

Image: Léa The Label

U posljednje vrijeme okruženi smo pojmovima kao što su eco-friendly ili conscious fashion, a jedni od prvih brendova koji su počeli stvarati komade tako da što manje onečišćuju planet i koriste reciklirane materijale su oni kupaćih kostima. Tako smo vam već predstavili pojedine brendove koji kreiraju kupaće kostime bez štete za prirodu, a na uz pomoć naših kolega iz redakcije BURO. Middle East otkrili smo još jedan brend, nastao na libanonskim plažama - Léa The Label. Njegova osnivačica Léa Daaboul jednaku pažnju posvećuje odabiru inovativnih materijala kao što je ECONYL®, koji se dobiva od odbačenih ribarskih mreža, te modernom dizajnu. Taj se materijal u Italiji pretvara u visoko kvalitetnu tkaninu koja ne samo da je vodonepropusna, već joj boja ne blijedi na suncu te je otporna na ulja za sunčanje i klor, a potom se na otoku Baliju ručno izrađuju neodoljivi kupaći kostimi.

Je li prerano početi razmišljati o kupovini kupaćih kostima? Ne kad se radi o ovim neodoljivim eco-friendly modelima (фото 1)

Za bezvremenski dizajn zaslužna je upravo osnivačica brenda koja sama kaže kako obožava kombinaciju rafiniranosti i ekscentričnosti, kad je u pitanju modu. Zato je i prva kolekcija kupaćih kostima balans između minimalističkih i statement modela, a kao jedan od najdražih, u intervjuu za BURO. izdvojila je asimetrični gornji dio Loren. U kolekciji čija je kampanja snimana na plažama portugalske pokrajine Algarve nalazi se niz različitih silueta, baš za svačiji ukus, a dvodijelni badići mogu se i međusobno kombinirati. Na udobnost, kvalitetu i upečatljiv izgled stavljen je jedan naglasak, a da ne pričamo koliko je ovaj eco-friendly brend pozitivan primjer drugima. Izbjegavajući masovnu produkciju, odmjerenim cijenama, premium pozicioniranjem i prije svega, fantastičnim dizajnom, ističu se na tržištu na kojem uvjete kroje milenijalci, a kojima je ekologija trenutno u fokusu.

Je li prerano početi razmišljati o kupovini kupaćih kostima? Ne kad se radi o ovim neodoljivim eco-friendly modelima (фото 2)

Je li prerano početi razmišljati o kupovini kupaćih kostima? Ne kad se radi o ovim neodoljivim eco-friendly modelima (фото 3)

Je li prerano početi razmišljati o kupovini kupaćih kostima? Ne kad se radi o ovim neodoljivim eco-friendly modelima (фото 4)

Je li prerano početi razmišljati o kupovini kupaćih kostima? Ne kad se radi o ovim neodoljivim eco-friendly modelima (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više