Search

Jedan blejzer koji može promijeniti cijelu kombinaciju

Jedan blejzer koji može promijeniti cijelu kombinaciju

Tekst: BURO.


Cilj shoppinga je pronaći neki komad koji neće biti "krpa" do kraja sezone i kojeg nećemo odbaciti na dno ormara i kasnije ga izvaditi i pitati se: „što mi je bilo da sam ovo kupila?“. Znamo da nekada svi kupujemo impulzivno, pogotovo ako nam se vizual učini privlačan i ako ga stilisti brenda dobro uklope (to im je uostalom i posao). Ali finalni cilj je, kako smo kazali, naći nešto što možete nositi na bezbroj načina i što će vam potrajati.

Sakoi su jedan od takvih komada. Teško da će ikada otići iz mode, mijenja im se samo kroj te su nekad oversized, nekad su strukirani, nekad su boxy, ali sve u svemu uvijek su tu kao neka standardna postava ormara. Ove sezone opet vladaju odijela i to vam je jasno samo s jednim pregledom kolekcija, te ako želite investirati u nešto neka to bude odijelo od kvalitetnog materijala koje možete nositi sa štiklama i tenisicama. Ista je stvar s blejzerom, ali odlučite se za neki statement komad u boji koja podiže svaku kombinaciju.

Jedan blejzer koji može promijeniti cijelu kombinaciju (фото 1)

Kao idealan primjer smo odabrali jarko ružičasti sako brenda Ines Atelier koji je dio pred-jesenske kolekcije. Da odjenete bilo koju običnu kombinaciju ovaj sako će je podići na novu razinu. Nosite ga uz crnu dolčevitu i hlače za jesen, uz pamučni t shirt i traperice u proljeće, kao mini haljinu koju ćete stegnuti u struku tankim remenom na samom početku ljeta dok večeri nisu još sparne.

Jedan blejzer koji može promijeniti cijelu kombinaciju (фото 2)

Efektno će pristajati uz neku jednobojnu slip haljinu i sandale, ako imate večernje planove (vjerojatno u proljeće, jer teško da ih itko ima ove zime), ali i kao chic dodatak kratkim hlačicama, košulji i nekim kaubojskim gležnjačama. Načinjen je od 100% viskoze, cijena mu iznosi 350 eura i možete ga kupiti ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više