Search

Jedna od najbolje odjevenih Dankinja lansirala je svoj brend

Jedna od najbolje odjevenih Dankinja lansirala je svoj brend

ROTATE

Tekst: D.D.

Image: Instagram

U njih su trenutno uperene oči modnog svijeta - govorimo o Skandinavkama s odličnim osjećajem za stil čije su street style fotografije trenutno u fokusu jer je taj dio svijeta trenutno zaokupljen revijama Tjedana mode u Kopenhagenu, Oslu i Stockholmu. A koje je bolje vrijeme za predstaviti svoj novi modni pothvat nego upravo sada. Time se vodila Jeannette Madsen, jedan od nama omiljenih danskih trendseterica, koja je u suradnji sa svojom prijateljicom Thorom Valdimars osnovala ROTATE.

Jeanette Madsen i Thora Valdimars

U Danskoj gotovo da i nema celebrity dama koje se prati, već najveći dio tog kolača i fokusa javnosti uzimaju influencerice poput Pernille Teisbaek, Darje Barannik i Janke Polliani te se dame koje su popularnost stekle putem društvenih mreža smatraju kraljicama stila. Većinom hodaju odjevene u skandi brendove izražavajući time svoj lokalpatriotizam, ali i dokazujući i da se danski dizajn jednostavno uvijek nalazi pri vrhu. Upravo su na svojem urođenom smislu za lijepo dvije stylish prijateljice, stilistice i influencerice udružile snage s jednom od najstarijih robnih kuća u Kopenhagenu osnovanom 1880. godine i pripremile kapsulnu kolekciju koja bi trebala ispuniti rupu koje su obje dame imale u svojoj garderobi.

Jedna od najbolje odjevenih Dankinja lansirala je svoj brend (фото 1)

Za dizajn su zadužene same, a marketing? Najbolji su marketing njihove slavne prijateljice poput Emili Sindlev koja je već isfurala komad koji nije stigao ni u dućan. Naime, čitava će se kolekcija u prodaji naći u studenom, a do tad se može kupiti nekoliko modela haljina. Haljine su u prvom planu zbog toga što su to komadi koji najbolje odgovaraju potrebama suvremenih žena koje žive od 0-24 te su praktične, a to im je bilo najvažnije pri stvaranju kolekcije. Komadi su to s kojima se u jednom potezu rješava cijela stvar, što je stvarno istina s ovim upečatljivim  ROTATE haljinama. Na pisti je prašine najviše podignula minica s naglašenim ramenima, a taj je model, baš kao i ostali, u skladu s posljednjim trendovima, ali i ima duži vijek trajanja od jedne sezone. Ovo je defitinitvno bio pravi trenutak za ovaj pothvat jer su fotografije djevojaka u ROTATE haljine već obišle cijeli svijet i završile na Vogueovim stranicama, a dizajnerice si zaista nisu mogle poželjeti bolji početak od tog.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više