Search

Jednostavne čizme iznad koljena na tri načina

Jednostavne čizme iznad koljena na tri načina

Kako nositi ovaj "it" komad?


Image: Mohito,
Mango,
Zara,
H&M,
Viva Luxury

Čizme koje sežu do iznad koljena nose se već nekoliko sezona. Idealne su i za dnevne i za večernje kombinacije, a mi vam donosimo tri načina kako ih kombinirati...

Ovog smo tjedna odabrali odlične čizme koje sežu do iznad koljena brenda Mohito i iskombinirali ih na tri načina. Idealne su za dnevne kombinacije s trendi dekonstruiranim trapericama i jednostavnim puloverom. Pritom kombinaciju možete podići upečatljivom torbom s metalnom ručkom te jednostavnim zlatnim naušnicama i naglašenim obrvama.

Naušnice - Sinsay, Čizme - Mohito, Gel za obrve - Lancome, Pulover - Zara, Torba - Mango, Traperice - H&M

Čizme do iznad koljena možete nositi i uz svečaniju kombinaciju s malom crnom haljinom od baršuna, koju u struku možete stegnuti remenom. Takav look upotpunite tamnocrvenim ružem i torbicom s resama, a od nakita odaberite asimetrične zlatne naušnice koje podižu svaku kombinaciju.

Torba - Sinsay, Čizme - Mohito, Haljina - Mango, Remen - Mango, Naušnice - H&M, Ruž - Chanel

Snažan komad kakav su ove čizme odličan je odabir i za kombinacije koje možete nositi od jutra do mraka, poput one koju na gornjoj fotografiji nosi blogerica Annabelle Fleur. Takav ćete look postići odabirom trendi suknje s kopčom i pulovera. Kombinaciju možete upotpuniti krznenim naušnicama u tamnoplavoj boji koje će joj dati neobičan, ali i svečaniji ton.

Čizme - Mohito, Piling za usne - H&M, Naušnice - Mango, Pulover - H&M, Suknja - Zara

Related articles

Buro 24/7 Selection

više