Search

Jesen je u znaku vintage trapera u novoj kolekciji brenda Zagreb Social Club

Jesen je u znaku vintage trapera u novoj kolekciji brenda Zagreb Social Club

Urednik: BURO.


“Uspostavili smo dobru suradnju s vodećim vintage dobavljačima iz Francuske i Italije zbog čega sada možemo ponuditi našim kupcima širok asortiman denim košulja i jakni. Sve denim jakne u jesenskoj kolekciji koje smo personalizirali su LEVI’S, a osim kvalitete postoji samo jedna veličina od svakog modela što ih čini unikatnim. Mislimo da u današnjem svijetu masovne mode važno je biti jedinstven.” rekao je Ali Mirza Mulabegović kreativni direktor Zagreb Social Cluba o novoj kolekciji brenda u kojoj dominira vintage traper kao vječni materijal koji svi imamo u ormaru i rado ga nosimo.

Jesen je u znaku vintage trapera u novoj kolekciji brenda Zagreb Social Club (фото 1)

Osim vintage denima prva kapsula kolekcija za jesen donosi i nove majice kratkih rukava u pastelnim bojama, a uz nove boje dolazi i novi “oversized” kroj. Prepoznatljivi grb brenda je apliciran na različite načine s ciljem da se majice mogu koristiti u formalnim i manje formalnim prilikama. Modni dodatci koji prate kolekciju su šilterice u više boja i uvijek popularne visoke sportske čarape.

Jesen je u znaku vintage trapera u novoj kolekciji brenda Zagreb Social Club (фото 2)

“Balans između vintage komada i proizvodnje vlastitih komada u hrvatskoj je neki smjer u kojem želimo ići. Održiva moda nije samo sastav nekog artikla već cijeli proces proizvodnje i ljudi koji u njemu sudjeluju” zaključuje Ali Mirza.

Jesen je u znaku vintage trapera u novoj kolekciji brenda Zagreb Social Club (фото 3)

Nova Zagreb Social Club kapsula kolekcija dostupna je u showroomu na adresi Smičiklasova 22 i online na www.zagrebsocial.club

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više