Search

Kako da se vratite na posao u stilu street style zvijezda? Pronašli smo top komade u Zari

Kako da se vratite na posao u stilu street style zvijezda? Pronašli smo top komade u Zari

Tekst: BURO.


Ne znamo jeste li ove sezone uspjeli otići na more, ili ste ostali u gradu, a možda ste poput nas otkrivali nova mjesta po zemlji. Svakako, što god se događalo izgleda da je nastupio mjesec kada se (stvarno) vraćamo na posao. Imajući na umu onaj rad od kuće koji je trajao još od ožujka vjerojatno vam je svima stalo kako ćete izgledati prvih dana u uredu. Imamo malu pomoć: prepišite lookove od street style zvijezda. Ove modni trikovi su potpuno legitimni i razmišljajte o tome da su se Skandinavke na netom završenom Tjednu mode prikazale u izdanjima koja će tek biti popularna sljedećeg ljeta. Tako da vam ovi savjeti daju priliku da budete korak ispred svih. A da vam dodatno potvrdimo da ne griješite u odabiru, pogledajte kako to Skandinavke rade u paru. Što samo znači da ćete biti duplo u pravu.

Kako da se vratite na posao u stilu street style zvijezda? Pronašli smo top komade u Zari (фото 1)

monoKrono ili print

To što je ljeto gotovo ne mora značiti da morate pospremiti svoje omiljene ljetne komade. Monokromne ili print komade koje imate iskoristite za posao u kombinaciji sa super cool torbom i sandalama (dok to temperatura dozvoljava).

TRAPER

Odavno je postalo ok da se traper ne nosi samo na "casual Friday". Vodite računa da onaj koji nosite u ured ne bude baš rasparan i znajte da slobodno možete doći u total traper varijanti bilo da je u pitanju sako + traperice, traper košulja + traper suknja, i što god drugo vam padne na pamet. Bilo bi super da u toj kombinaciji nosite sandale ili cipele i izbjegnete tenisice zbog skroz casual trenutka. Pokušajte eksperimentirati tako da preko traperica odjenete haljinu.

Kako da se vratite na posao u stilu street style zvijezda? Pronašli smo top komade u Zari (фото 7)
Kako da se vratite na posao u stilu street style zvijezda? Pronašli smo top komade u Zari (фото 14)

Sportski

Ako ste freelance ili radite u kreativnim industrijama pomisao da kombinirate elegantne i sportske komade (sandale i trenirku) vam nije stran. Hej, živimo i radimo u 2020. vrijeme je da zaboravimo na stara pravila! Tako da sako (ili košulja) + trenirka + sandale = 5 plus od našeg tima! Ključna riječ u ovom trendu jest: opušteno. Nikako ne birajte pripijene trenirke jer ćete dobiti potpuno suprotan utisak. Ako trenirka nema konop ili gumu na nogavicama slobodno iskoristite trik i vežite je na dnu trakicama od sandala.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više