Search

Kako popularne blogerice nose trend 70-ih?

Kako popularne blogerice nose trend 70-ih?

Chiara Ferragni, Shea Marie, Kristina Bazan, Danielle Bernstein...


S toplijim vremenom sve se više na ulicama gradova može vidjeti romantična era 70-ih koja je prštala slobodom, bojama, eklektizmom te tendencijom za spajanjem nespojivog u jedan specifičan stil

Razdoblje u kojem je istovremeno postojalo nekoliko stilova u modnoj industriji te dekada u kojoj su subkulture hipija, pankera i boemskog chica dobile nevjerojatnu količinu sljedbenika. Dok ga neki pobornici zagovaraju zbog njegovog liberalizma i beskrajne kreativnosti koja je ponekad graničila s ludilom, drugi ga kritiziraju zbog očiglednog izostanka bilo kakvih stilskih pravila i modnog standarda. No, ipak, voljeli ga ili mrzili, ono što se definitivno ne može poreći jest činjenica da je njegovo ime postalo "sredstvo" izražavanja te sinonim jedinstvene vizije stila i osobne kreativnosti.

Kako popularne blogerice nose trend 70-ih? (фото 1)

Prepoznale su to i mnoge svjetske blogerice poput Chiare Ferragni, Shee Marie, Kristine Bazan, Danielle Bernstein... Koje sve češće imamo prilike vidjeti u komadima koji su stilski obilježili ovu dekadu, a koja nije pretjerano marila za modna pravila. Od komada od brušene kože, popularnih resica, šešira širokog oboda, romantičnih haljina od čipke, šalova, te neizbježnih hlača na trapez, poznate blogerice pokazale su nam nekoliko načina na koji se mogu kombinirati obilježja desetljeća koja se često nazivaju i kao desetljeće anti-mode. No, ovog puta, ovo stilsko razdoblje vratilo nam se začinjeno suvremenim štihom koje svim modni pobornicima diljem svijeta garantira jednu neopterećenost, ležeran chic i činjenicu kako definitivno nećete proći nezapaženo.

Kako popularne blogerice nose trend 70-ih? (фото 2)

Kako popularne blogerice nose trend 70-ih? (фото 3)

Kako popularne blogerice nose trend 70-ih? (фото 4)

Kako popularne blogerice nose trend 70-ih? (фото 5)

Kako popularne blogerice nose trend 70-ih? (фото 6)

Kako popularne blogerice nose trend 70-ih? (фото 7)

Kako popularne blogerice nose trend 70-ih? (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više