Search

Kako stilizirati hlače od samta? Uzeli smo tri stajliš Hrvatice kao inspiraciju

Kako stilizirati hlače od samta? Uzeli smo tri stajliš Hrvatice kao inspiraciju

Ana Kričković, Lidija Lešić, Mirela Forić

Tekst: A.P.


Image: John Pavlish/Instagram

Samt je bez sumnje najpopularniji materijal jeseni, a možete ga nositi u svim kombinacijama od jutra do večeri

Sigurno ste primijetili da su dućani puni komada načinjenih od samta. U ponudi su haljine, suknje, hlače, sakoi, pa čak i cipele i torbice. Ako ne želite kupovati total look u vidu odijela, ali biste htjeli isfurati hlače od samta, možda vas za kombinaciju inspiriraju naše tri stajliš dame. Mirela Fori Srna, Lidija Lešić i Ana Kričković su žene koje imaju stila i znalački sparuju komade bez asistencije stilista što ih čini inspirativnim primjerima kada je odijevanje u pitanju. Nadalje, komadi koje nose ne moraju nužno biti skupi i u high street dućanima možete pronaći odlične zamjene za neki high end detalj koji vidimo na njima. Mirela je još prošle godine nabavila hlače od samta s potpisom kuće Celine koje je nosila na revijama Tjedna mode u Parizu. Ova kombinacija je idealna za grad kada se želite malo srediti za odlazak na kavu s prijateljicom ili ručak. Hlače od samta kombinirajte s jednostavnom kvalitetnom vestom i oversized jaknom od trapera. Za glam look upotpunite kombinaciju trenutno jako popularnim velikim naušnicama s cirkonima.

Predimenzionirana traper jakna Zara (TRF), džemper od kašmira Reserved, naušnice Mango, samt hlače Alexa Chung

Lidija Lešić nam je pokazala kako kombinirati hlače od samta u ležernijoj prigodi kada trebate hodati cijeli dan po gradu, a niste ljubiteljica visokih potpetica. Ovo je jako topla i funkcionalna odjevna kombinacija. Lidija je svoje hlače od samta uparila s klasičnom košuljom od trapera, kardiganom i jaknicom u jarko žutoj boji. Look je zaokružila s čizmama koje nalikuju gojzericama i ruksakom.

Kako stilizirati hlače od samta? Uzeli smo tri stajliš Hrvatice kao inspiraciju (фото 1)

Obožavamo stil Ane Kričković, mlade voditeljice poliklinike Optical Express i žao nam je da ovu lijepu ženu ne viđamo češće na eventima. Ana je uvijek odjevena po posljednjim trendovima, ali nije ziherašica i svemu da osobni pečat. Tako je jučer odjenula trendy hlače od samta, ali ih je uparila s izvrsnom kožnom košuljom. Styling je upotpunila s torbom boje konjaka i zanimljivim čizmicama od brušene kože sa zlatnim detaljem. U ovoj kombinaciji možete i u večernji izlazak, ako se isti sastoji od neke večere i pića nakon večere. Za plesanje u klubu ipak ne bismo preporučili kožnu košulju.

Kako stilizirati hlače od samta? Uzeli smo tri stajliš Hrvatice kao inspiraciju (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više