Search

Kako stilizirati kaubojske čizme po uzoru na ove trendi žene?

Kako stilizirati kaubojske čizme po uzoru na ove trendi žene?

Mirela, Tina i Tatjana

Tekst: A.P.


Image: Instagram

Poznato je da su kaubojke najveći trend sezone kada je u pitanju obuća. Dokazat će vam to sve fotografije sa svjetskih Tjedana mode, ali i ponuda u dućanima na čijim policama vas očekuje toliki izbor modela da se teško odlučiti samo za jedne. Najpopularnije su one od brušene kože u niskoj (do gležnja) i visokoj (do koljena) verziji.

M.I.H traperice, BURO. majica, Zara čizme, Gucci sako

Takav sličan model je odabrala naša Mirela Forić Srna za event Think Tank koji se održao prije deset dana u Zagrebu. Kako je tema događanja bila ekološka održivost Mirela je stajling upotpunila s majicom od organskog pamuka iz limitirane BURO. kolekcije koju možete pronaći ovdje. U ležernom tonu stajling je zaokružila s trapericama klasičnog kroja i dugim smeđim blejzerom.

Isabel Marant haljina, Margiela čizme, Miu Miu torba

Jedna od uzvanica na istom događanju bila je Tatjana Dragović koja na sebi uvijek ima neki predmet žudnje vriejdan spomena. Tatjana se pojavila u fantastičnim bijelim kaubojskim čizmama koje je upotpunila s haljinom iz kolekcije Isabel Marant. Slične modele haljina s uzorkom možete pronaći u Topshopu i brendu &Other Stories.

Sako Zara, suknja Saint Laurent, čizme Tony Bianco, majica Zara

Jedna od nama omiljenih Instagram djevojaka je Hrvatica sa švicarskom adresom Tina Marić. Tina je odmor za oči u moru šarenila koje vlada na Instagramu i njene kombinacije su dobar #goals za sve žene koje zaziru od proljetnih uzoraka i boja. Tina je na Instagramu pokazala odlične kaubojske čizme brenda Tony Bianco koje je sparila s crnom mini suknjom, običnom majicom i crnim blejzerom. Jednostavnije i efektnije od ovoga doista ne može.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više