Search

Kako to kombiniraju \"it\" djevojke: Guccijevi komadi u izvedbi Anje Stojković

Kako to kombiniraju "it" djevojke: Guccijevi komadi u izvedbi Anje Stojković

Ljepotica u čiji bismo ormar rado zavirili

Tekst: A.P.


Suradnica srpskog Elle magazina i buduća dizajnerica pokazala je nekoliko odličnih dizajnerskih stajlinga na Instagramu

Ovu prezgodnu brinetu smo vam predstavili prošle godine kada je za Buro 24/7 otkrila neke detalje o sebi i svom hvaljenom stilu. Naime, Anja je podrijetlom iz Srbije (otac joj je nogometni trener i nekoć jedan od najuspješnijih nogometaša bivše Jugoslavije, Dragan Stojković Piksi), ali je rođena u Parizu te cijeli život živi u inozemstvu. Njen stil je upao u oko i redakciji srpskog izdanja Elle magazina koji su je angažirali kao vanjsku suradnicu, koja na mjesečnoj bazi donosi pregled aktualnih trendova. Svoje odjevne kombinacije, poput većine djevojaka, pokazuje na Instagramu gdje broji oko 13 tisuća pratitelja, a u posljednje vrijeme je jako naklonjena jednom od omiljenih brendova millennialsa. Naravno, govorimo o Gucciju čiji komadi su iznimno fotogenični i atraktivni te su kao takvi česta pojava na Instagram feedu brojnih svjetskih i domaćih djevojaka.

Gucci

Kod Anje nas veseli njena hrabrost prilikom kombiniranja komada. Nije ziherašica i ne boji se ekstravagantnih mikseva koji bi na nekom drugom izgledali čudno ili pretjerano. Anja nas stoga nekad podsjeća na našu Ljupku Gojić Mikić koja je također majstorica u spajanju nespojivih boja, uzoraka i tekstura. U protekla tri tjedna na Instagramu smo zapazili tri odlična stajlinga u kojima je dominirao Gucci. Za odmor u Švicarskoj je kombinirala Guccijevu plisiranu zlatnu suknju sa šarenim džemperom s printom bengalskog tigra. Look je zaokružila s visokim baršunastim "Rockoko" čizmama kuće Fendi.

gucci

Za doček Nove Godine u društvu zaručnika i kćerkice odabrala je raskošnu Guccijevu toaletu s čipkom i kristalnim mašnama.

gucci

Za posjet pariškoj reviji Zuhaira Murada obula je trenutno najprodavanije čarape na online dućanima. Radi se o Guccijevom modelu vunenih dokoljenki u ružičastoj boji s logotipom kuće. Uz njih je kombinirala minimalističke crne sandale, a stajling je podigao i divan kožni baloner u smaragdno zelenoj boji.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više