Search

Kate Hudson bira cool kombinacije

Kate Hudson bira cool kombinacije

Tri casual ljetne kombinacije poznate glumice


Image: Splash

Kate Hudson ovih dana gostuje u emisijama promovirajući film "Wish I Was Here", a za vrući New York bira odlične odjevne komade

Glumica Kate Hudson uvijek je bila jedna od simpatičnijih na svjetskoj sceni, a dok je pamtimo po ulogama "Kako se riješiti frajera u deset dana" i "Put do slave", neke od njezinih pojava na crvenom tepihu bile su uistinu pamtljive. Ovih dana, paparazzi su je uhvatili nekoliko puta u šetnji New Yorkom, a fotografije su nas podsjetile kako Kate ima i zanimljiv casual stil. Poznata glumica trenutno promovira svoj film sa Zachom Braffom, gostujući u poznatim TV i radio emisijama, a danas vam donosimo njezine tri ljetne kombinacije u kojima je izgledala jako cool.

Prva je kratki print kombinezon, idealan za ljeto u gradu, na koji je nosila klasične salonke brenda Rupert Sanderson u zanimljivoj boji. Cijeli look upotpunila je okruglim trendi sunčanim naočalama u svijetloplavoj nijansi i crnom Chanel torbom.

Kate Hudson

Čini se kako je Chanelov model njezin omiljen u posljednje vrijeme jer Kate ne odlazi u grad bez njega. Drugi put nosila ga je na nešto jednostavniju, crno-bijelu kombinaciju sa širokim modelom hlača brenda Alice + Olivia iz kolekcije resort 2015. Uz njih je nosila bijeli top i trendi avijatičarske sunčane naočale Ray Ban.

U emisiji Setha Meyersa pojavila se u puderastoj odjevnoj kombinaciji s potpisom Haute Hippie. Kratke hlače i jaknu ponovno je upotpunila sunčanim naočalama u plavoj boji te cipelama Aruna Seth.

Kate Hudson

Related articles

Buro 24/7 Selection

više