Search

Klasičan sivi kaput na tri načina

Klasičan sivi kaput na tri načina

Kako oživiti bazične komade koje svi imamo u ormaru?


Image: Mango,
H&M,
Mohito,
Sinsay,
Zara

Sivi kaput je komad koji svi imamo u ormaru, a načini na koji ga možete kombinirati jednom kada vam postane dosadan su beskrajni

Ove ga zime možete kombinirati s komadima u trendi smaragdnoj boji, s gležnjačama sa zmijskim uzorkom ili pak komadima od lakirane kože kojih su ove sezone prepune ulice gradova. Za svakodnevni look nosite ga uz trendi dekonstruirane traperice, košulju na volane i upečatljive gležnjače sa zmijskim uzorkom koje će podići takvu dnevnu kombinaciju na novu razinu.

Gležnjače - Mango, Košulja - Sinsay, Traperice, gel za obrve, kaput - H&M

Sivi kaput odlično će funkcionirati i uz razigraniju kombinaciju lakirane suknje i pulovera s crvenim detaljima. Uz tu kombinaciju sjajno će stajati uske čizme koje se protežu do iznad koljena s visokom ili niskom petom, a finalni detalj možete dobiti s jarko crvenim ružem.

Pulover - Zara, Čizme - Mohito, Kaput - H&M, Suknja - Mango, Naušnice - H&M, Ruž - Nars

Ranije spomenuta smaragdno zelena boja savršeno pristaje uz tonove sive pa je ove jeseni potražite u obliku cipela ili torbe. Osim toga, za formalnije prigode uz sivi kaput se odvažite na trendi odijelo koje se sastoji od kratkih hlača s volanima i topa s otvorenim ramenima, također okruženih volanima. S takvom kombinacijom sivi kaput više sigurno neće biti dosadan.

Top, cipele i hlače - Zara, Kaput i torba - H&M

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više