Search

Ključni komadi za shopping u srpnju

Ključni komadi za shopping u srpnju

Izbor stilista Petra Trbovića

Image: Buro247hr arhiva,
Instagram

U novom izdanju naše rubrike, ključne komade za shopping u srpnju odabrao je stilist i urednik mode u Graziji, Petar Trbović

Redakcija Büroa 24/7 pozvala me na gostovanje u ovoj rubrici za mjesec srpanj. Zadatak mi je sastaviti listu najpoželjnijih fashion komada, a prvo što mi pada na pamet reći jest sljedeće: srpanj je, ljeto je u punom jeku, koliko god da volite modu ne pretjerujte s vlastitim listama - neka budu što KRAĆE! Uživajte u suncu i moru, bacite sa sebe sve što vam ne treba i prepustite se čarima ljeta.

"City beach bag"

Ovo je sezona XXL torbi. Ne, ne onih s kakvima jurite na posao pa su praktične jer sve u njih stane. Ovog puta pričamo o torbama čije dimenzije graniče s pitanjem praktičnosti. Ali... izgledaju sjajno! Za ljeto izbjegnite već očekivanu Balenciagu i birajte one koje izgledaju kao torba za plažu, a funkcioniraju i na gradskim ulicama.

Ključni komadi za shopping u srpnju (фото 1)

Ultra tanke "bangles" narukvice

Fini tanki obruči oko vaših zapešća najseksi su modni nakit ljeta. Nove metalne bangles narukvice nisu spojene u puni obruč već na krajevima imaju neodoljive motive optočene kristalima, biserima i raznim motivima koji mogu predstavljati i nešto vama vrlo osobno. Od bižuterije high street brendova do super luksuznih optočenih dragim kamenjem, jedna ili više njih, izbor je na vama.

Žuto

Nosite žutu od glave do pete. Zaboravite na skromnost, ako je ikad bilo pravo vrijeme da zabljesnete u žutoj onda je to sada. Pretvorite se u hodajuće sunce, to je savršeno u redu!

Ključni komadi za shopping u srpnju (фото 2)

Pamuk

Pamučne haljine u svim oblicima - duge, kratke, lepršave, s volanima, ogoljenih ramena, asimetrične... Zaboravite poliestere i druge umjetne tkanine, nosite fini pamuk i osjećajte se cool. 

Natikače

Nudim vam dvije opcije: a) ženstvena - neka budu što tanjih remenčića, gotovo nevidljive na vašim nogama; b) sportske - gumene, cool, Nike, adidas i ostali ne prestaju u nadmetanju najgenijalnijima.

Badić

Najvažnije za kraj - badić! Samo jedan savjet: zaboravite trendove, odaberite onaj koji vam najbolje stoji!

Ključni komadi za shopping u srpnju (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više