Search

Ključni komadi za shopping u svibnju

Ključni komadi za shopping u svibnju

Stilski izbor Doris Fatur za Büro 24/7


Image: Sara Pukanić / Buro 24/7 arhiva

U novoj rubrici na Büro 24/7 će iz mjeseca u mjesec hrvatske stilistice birati ključne komade za tekući mjesec, a u prvom smo izdanju ugostili Doris Fatur

Doris Fatur je svestrana mlada umjetnica, inače magistrica likovne pedagogije, koja radi kao stilistica, modna fotografkinja, DJ-ica te je vlasnica poznatog hrvatskog brenda nakita Micica. Neobičan stil je uvijek izdvaja iz mase, a to se odražava u njenom stilističkom radu. U prvom izdanju naše nove rubrike izdvojila je svoje ključne komade za svibanj.

Sako

Obožavam 70's sakoe koji su ponovno u modi, duži i na dvostruko kopčanje. Idealni su u kompletu ili sami za zagrnuti se u večernjim satima.

Ključni komadi za shopping u svibnju (фото 1)

Košulje

Pamučne i svilene, a pogotovo plavo-bijele prugaste koje se ove sezone često pretvaraju u mantile, haljine pa čak i suknje. Inače obožavam mornarski stil tako da je ovo sasvim logičan izbor.

Hlače - što više i što šire!

Mom jeans, palazzo, culottes... Samo da hlače imaju visoki struk i široke nogavice i sigurno nećete pogriješiti.

Ključni komadi za shopping u svibnju (фото 2)

Midi i maksi suknje

Još nismo dovoljno hrabri za pokazati noge, moramo nešto sačuvati i za more.

Cipele i sandale s blok petom

Iskorištavam taj trend dok god je u ponudi, budući da ne znam održavati ravnotežu i zadržati udobnost u stiletto peticama. Favoriti su mi one u svjetlijim bojama.

Ruksak

Kako stalno nešto teglim, volim barem da mi je osnovna prtljaga zdravo na leđima. Ne odustajem od ruksaka, bar dok se ne vrate torbice oko struka na velika zvona.

Ključni komadi za shopping u svibnju (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više