Search

Kolekcija odjeće inspirirana francuskom rivijerom brenda LHD

Kolekcija odjeće inspirirana francuskom rivijerom brenda LHD

Druga kolekcija mladog brenda

Tekst: D.D.


Image: Instagram

Krajem prošle godine Laure Hériard Dubreuil, vlasnica luksuzne online trgovine The Webster, osnovala je vlastiti brend odjeće resort odjeće LHD koji obožavaju američke manekenke i influencerice. A razlog tomu su eklektični uzorci, zanimljivi modeli ready-to-wear odjeće te fantastični asesoari. Osim toga, brend je poznat i po sjajnim kolaboracijama od kojih su neke ostvarene s Aurelie Bidermann i Eresom.

Kolekcija odjeće inspirirana francuskom rivijerom brenda LHD (фото 1)

Nova kolekcija je, pak, ono što je osvojilo srca brojnih it djevojaka na Instagramu. Riječ je o kolekciji naziva "St. Tropez" koja je uslijedila nakon debitantske "Miami" kolekcije. Kao poznata globtroterica dizajnerica je odlučila svu svoju odjeću posvetiti destinacijama diljem svijeta koje je posjećivala, a s posljednjom, inspiriranom francuskom rivijerom, postigla je pun pogodak.

Kolekcija odjeće inspirirana francuskom rivijerom brenda LHD (фото 2)

Inspiracija destinacijama u koje je putovala samo je nadogradnja na njezino veliko modno iskustvo i obrazovanje, a iz toga svega proizašli su glamurozni, ženstveni, bezvremenski i prije svega, udobni modeli. Silueta je inspirirana vintage krojevima, a ono što ovu odjeću čini posebnom su ekskluzivno rađeni uzorci i jarke boje. Valja napomenuti i da svaka kolekcija sadrži sve što je potrebno za putovanje na neku bajkovitu destinaciju, uključujući i cipele, šešire i nakit. Komadi iz aktualne kolekcije ukrašene su uzorkom voća, ginghama, sitnog cvijeća, vizurom dragulja Azurne obale te neizostavnim prugicama što ih čini pravim ljetnim it komadima.

Kolekcija odjeće inspirirana francuskom rivijerom brenda LHD (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više